Motox tehopesu kokemuksia

Useampien testien ja omien kokemusten perusteella yksinkertaisesti paras pesuaine (voisi tosin vaahdota enemmän). On lisäksi Suomainen tuote, eikä edes kallis. ASon hyvää tavaraa, samalla seossuhteella.


Tuosta Dodo Juice Sour Powerista sen verran että mulla tuota oli ja meni pullollinen. Ainakaan sillä blandaussuhteella mitä pullossa mainostetaan (Olikohan 1:6tms) niin ei minusta kyllä mainittavasti vaahdonnut, ainakaan riittävästi. Tuli aina laitettua vähän enemmän ja kun .

Vinkkejä auton pesuun painepesurilla? Noissa on se kiva puoli, että haisee sitruunalle joka on parempi hajuinen kuin pineline tehopesu (mäntyöljy). Hyvät Marketti-Shampoot 16. Alottelijan kysymyksiä 26. Lisäksi oman kokemukseni perusteella voin sanoa, että vahaaminen kunnon tuotteilla ei ole sentin miljoonasosaakaan vaikeampaa, pikemminkin päin.


Surfex-H tosin motox halvempi ja tuoksuu skidisti sitruunalle. Lisää tuloksia kohteesta murobbs. Näytä viesti - Pesu,Vahaus, Myllytys ymym.

Onko Urranilla tai jollakin muulla kokemuksia tuosta Dodo Juicen Ferrous Duellerista? Välimuistissa Samankaltaisia 26. Muutenkin pitäisi varmaan sitten myllyttää jos siihen . Niin itse esipesukin kannattaa tehdä jytymmällä aineella esim.


No itellä on taas kokemus pinelinestä ettei sillä viitsi pestä kun koneen pölysiä muovisuojia. Erittäin tehokas geelimäinen pesuaine maantiesuolan ja pinttyneen lian irroittamiseen. Soveltuu erinomaisesti esimerkiksi esipesuun ennen konepesua, sekä mm. Irrottaa tehokkaasti myös kaikki piki-, rasva- ja öljytahrat. Jättää kiiltävän puhtaan pinnan niin maali- kuin muovipinnoille.


Voidaan käyttää käsipesussa tai painepesurissa. Pakkauksessa litraa pesuainetta. Ei saa käyttää suorassa auringonpaisteessa, ei saa antaa kuivua.


Testin voitti kotimainen Solmaster AS Tehopesu. Vahattomien autonpesuaineiden testivoittaja on kotimainen Solmaster AS-Tehopesu , jonka tehot riittivät myös erittäin likaiseen autoon. Hyvänä kakkosena tulee Biltema Autoshampoo.


Testin jumboksi jää ArmorAll car wash, jonka pesutulos on selvästi . Soveltuu käytettäväksi ulkopintojen, moottoritilojen ja koneiden puhdistukseen. Autoglymillä taitaa olla joku oma sealantti vanteille, onko kokemuksia ?

Laitan mallin tähän Esim 1. Jos ei Wurthin Pineline Tehopesu ole tarpeeksi tehokas pyörälialle niin sitten on vika käyttäjässä. Ei se tietenkään ilman mekaanista. Itse lähinnä kokemuksia sieltä hakenut ja esim viimeistelyyn Megun NXT vaha sellainen helppokäyttöinen pestylle pyörälle. Lisättiin huuhtelu, ettei kukaan nyt tieten . Puuttuu: tehopesu Kaiken kattava pyörän puhdistus, rasvaus, välineet ym - Sivu 2. Samalla uuden pyörän kanssa ajattelin tilata kaikki tarvittavat välineet pyörän kunnossapitoon.


Täällähän näitä on enemmän kuin tarpeeksi, mutta ei ole juurikaan hajua mikä on hyvää ja mikä huonoa ja mihin kaikkeen aineita edes tarvitsee. Meidän yhden kokemuksen mukaan tuollainen pumpattava kannu ei ihan suoraan toimi kunnolla foamerina. Tai kyllä sekin vaahtoista pintaa teki. Tosin aika epäkäytännöllinen aine . Auton hoidossa astianpesuaine käy ikkunankalvotukseen. Vaikka born to be mil tai vaikka paremman puutteessa 5litran ämpäri big orangea.


Esipesuun ennen vahausta as-40. Surfex h pineline, motox tehopesu , taxi clean tjsp. Entä onko kokemuksia ”Marine Clean”-tuotteesta, jota saa mm. Itse olen käyttänyt tälläistä pesuainetta kuin NaveCaren pohjan tehopesu ja näkin poisto.


Hyvin on lähtenyt tähän mennessä puhtaaksi. Tietysti on eri asia, miten pinttynyttä se kyseinen lika on, saattaa joutua . Motox on hyvää ja maksaa 5l e.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto