Coloria greenline hinta

Sisustusmaali Greenline Himmeä – Coloria. Koko: 9L, 7L ja 0L. Remonttimaali Greenline Puolihimmeä – Coloria.


Greenline sisustusmaali antaa käsiteltävälle pinnalle antimikrobisen . Kuvaus: Remonttimaali Coloria Greenline on kotimainen uuden sukupolven vesiohenteinen ja hengittävä maali, joka on täysin muoviton ja hajuton luonnonöljypohjainen tuote.

Greenline Remonttimaali antaa käsiteltävälle pinnalle antimikrobisen vaikutuksen ja on täysin . Alla olevasta kartasta löydät Colorian jälleenmyyjäliikkeet. Voit hakea lähintä jälleenmyyjääsi kirjoittamalla hakukenttään haluamasi paikkakunnan. KarttatiedotImage may be subject to copyright. Pesunkestävä puolihimmeä ympäristöystävällinen remonttimaali. Täysin muoviton, hajuton ja hengittävä antimikrobinen sisäseinämaali.


Valikoimasta löytyy viisi eri värisävyä ja magneettimaali. Väreinä: Musta,vihreä,pinkki,turkoosi ja sininen.

Deco- liitutaulumaaleilla voit maalata vaikka suoraan seinään. Valitsimme nokialaisen Coloria Oy:n Greenline -maalin, koska sen pystyi sävyttämään markkinoilla olevien sisämaalikarttojen väreihin. Hinta oli mielestämme melko suolainen (melkein eur), mutta testattuamme perinteistä maalarinteippimenetelmää totesimme, että ei tule mitään.


Nopeasti kotiin toimitettuna. Viimeisen vuoden aikana olen tutkinut nettiä ympäriinsä etsien sopivia sisä- ja ulkomaaleja taloomme. Aikaa menee ja välillä hermotkin. Muovittoman maalin löytäminen on haastavaa, monet maalivalmistajat eivät kerro tarkkaan maalien ainesosia. Joutsenmerkki maalipurkin kyljessä esimerkiksi ei tarkoita . Tavara ei saastuta missään.


Kannattaa tsekata myös Coloria greenline. Kalkkimaali antaa seinälle liitumaisen pinnan, joka tuo virkistävän säväyksen huoneen sisustukseen. Lue lisää seinien maalaamisesta kalkkimaalilla tästä. CELLO SERRA REMONTTIMAALI PUOLIHIMMEÄ 7L PMVALKOINEN SÄVYTETTÄVISSÄ. Peltinen postilaatikko sai myös uuden ilmeen.


Pieni muistutus vielä siitä miltä navettamme näytti muutama kuukausi sitten. Tässä kuvassa on lapiot ja talikot heiluneet jo tuntikausia.

Vihdoin pestyä ja puhdasta pintaa. Oma suosikkini Colorian Greenline , sekä Colorian Exo pääsivät . Maali kattoon ( Coloria Greenline ) 3l = 60e. Maali oviin (Coloria Akvafloor) 1l = 24e. Maaleista puuttuu sävytyksen hinta ! Piilokuluja tulee myös hanskoista, pensseleistä ja teloista. Hyvältä vaikuttaa, jos jollain tarkempaa kokemusta niin hinta varsinkin kiinnostaisi :-D.


Kodin Terran verkkokauppaan. Näet verkkokaupassa valitun myymälän hinnat ja saatavuuden. Tuote, Yksikkö, Hinta , ALV-. Coloria Greenline on vesiohenteinen uuden sukupolven hajuton, täysin muoviton hengittävä ja ympäristöystävällinen sisämaali, joka omaa lisäksi antimikrobisen vaikutuksen. Maalilla on hometta, bakteereja ja sienten kasvua estävä ominaisuus.


Maalin sideaineena toimii uusiutuva luonnonöljy, joten se täyttää . Toisena suosikkituotteena takavasemmalta on noussut uusi Coloria Greenline - sarja. Hajuton, muoviton ja kaiken lisäksi antimikrobinen. Täydellinen muun muassa perheille, joissa on esimerkiksi allergisia lapsia. Sopii seinien lisäksi myös lasten leluihin ja huonekaluihin, joita lapset niin kovin mielellään .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto