Myydään minipossu 2016

Olemme koonneet myös rekisteriimme minipossujen omistajia sekä kasvattajia, jotka ovat lupautuneet ottamaan minipossuista kiinnostuneita . Possut ovat meillä ensisijaisesti lemmikkejä ja apulaisia. Ylimääräisiä porsaita myös myymme, mieluiten samankaltaisiin paikkoihin, joissa possut pääsevät toteuttamaan luontaisia viettejään aiheuttamatta liikaa harmaita hiuksia ihmisille. Siat ovat älykkäitä, seurallisia ja aktiivisia eläimiä.


Myydään , Vuokrataan ja Ostetaan muut eläimet.

Kanat ovat kuoriutuneet 5. Todella upea, kiltti, kesy ja reipas minipossun porsas. Hyväluontoinen, todella hyvistä vanhemmista, aito minipossun porsas. Huippuvanhemmat, terve, kaikki ok. Porsas, Suomen, maailman, paras minipossun porsas. Tule käymään ja katsomaan.


Tästä porsaasta tulee pieni, . Belgianjätti-saksanjättischeck poikaset, Muut eläimet, Lemmikkieläimet, Kuopio, Tori.

Kääpiölupan poikasia 4kpl lemmikkitasoa, Muut eläimet, Lemmikkieläimet, Lieksa, Tori. Uros kaninpoikanen, Muut eläimet, Lemmikkieläimet, Muhos, Tori. Myynnissä säännöllisesti minipossuja ja villapossuja!


Soita ja kysy tulevia pahnueita, jos sivuilta ei löydy sopivaa possua! Välimeren miniaaseja myynnissä. Olemme tuomassa Euroopasta keväällä ( maaliskuussa) Välimeren miniaaseja Suomeen. Miniaasien säkäkorkeus on 75- cm. Minipossuja syntyy lähiaikoina!


Suomessa ja Euroopassa miniaaseja käytetään usein terapiatyössä, johon niiden koko. Tällä hetkellä 1kiloa painava ja noin kahdeksan kuukauden ikäinen Nasu on kenties valtakunnan tunnetuin minipossu. Pistoolin perheessä pari kuukautta asustellut minipossu Pekoni jäi auton alle.


Hanna ja Ville Pistoolin 2-vuotias Neve -tytär ja . Terve, reipas ja hyväkäytöksinen luovutusikäinen minipossun porsas. Tämä porsas on juuri sopivan ikäinen nyt, jotta on kesällä valmis ulkoilemaan. Geenitutkimuslaitos alkaa myydä mikropossuja lemmikeiksi – seuraavaksi muokataan kissoja ja koiria? Myös Suomessa on mikropossuiksikin kutsuttuja minipossuja , jotka pienimmillään ovat yhtä kevyitä.


BGI on päättänyt, että mikropossujen myynnistä saadut varat sijoitetaan tutkimukseen.

Minisika on kasvattanut suosiotaan lemmikkinä viime vuosina. Suomessa jokaisen possun omistajan tulee rekisteröityä sikatilalliseksi. Viime keväänä lahjaksi saatu minipossu teki jyväskyläläisperheestä sikatilallisia kertaheitolla. Kuten varmaan arvaatte, minipossuja ei ole ihan mielettömästi markkinoilla.


Sen kautta löytyi onneksi muutama myyntiin tulossa oleva minipossu. Possun myynti -ilmoitus sattui Tiina Pitkäsen silmään netissä, ja kun Kimmo Rissanen tuli parin päivän päästä töistä kotiin, melonin kokoinen mikropossu pinkoi pihalla karkuun koiria. Mietin, menikö siinä sika vai koira, Rissanen muistelee.


Samana iltana Eino löytyi jo nukkumasta isännän vierestä. Emo (-) perusluonteltaan villasikamaisen rauhallinen. Kooltaan jäänevät minipossun kokoisiksi, sen verran pieniä porsaita. Varattavissa tumma poika (VARATTU), sekä vaaleissa poika ja kaksi tyttöä. Kaksivuotias Juti-possu on.


Tämäkö on sitä luvattua normienpurkua: Viranomainen vaatii Petteriä korottamaan panimon myymälän seinää puolella metrillä, että hän saa myydä olutta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto