Parketin pesuaine

Parketin pesu pitää parkettilattian hyvässä kunnossa ja pidentää parketin käyttöikää. Katso toimivat vinkit parketin pesuun. Harvat asiat tekevät asunnosta yhtälailla vaikuttavan näköisen kuin puiset lattiat. Ne kuitenkin menettävät komean ulkonäkönsä helposti, jos niistä ei huolehdi oikein. Siksi oikeaoppinen parkettien pesu on tärkeä asia.


Onneksi se on suhteellisen yksinkertainen toimenpide, jos sen suorittaa oikein. Olemme muuttamassa taloon, jossa on parkettilattia. Saako sen pestä ihan samalla vanhalla mopilla ja samoilla pesuaineilla kuin muovimattolattian? Olikos niin, että jos parkettilattialle kaatuu nestettä, se täytyy heti äkkiä kuivata?


Olisiko vielä jotain muuta, mitä pitää ottaa parkettilattian hoidossa huomioon . Saippua onkin laminaattilattian vihollinen, joten pesua saippuapitoisilla pesuaineilla kannattaa välttää. Se puhdistaa, poistaa pölyt, kostuttaa, raikastaa ja hoitaa. Soveltuu laminaatille, lakatuille puulattioille ja puukalusteille. Poistaa myös laminaatin staattisuutta. Käyttö: Sekoita korkillinen pesuainetta litraan vettä.


Pese sienellä, liinalla tai mopilla lakatut . Tuote on kehitetty tehokkaaseen ja hellävaraiseen puhdistamiseen. Herkkien laminaatti- ja parkettilattioiden hoito-ohjeissa suositellaan, että pinnan tulisi kuivua minuutin kuluessa ja pesuaineliuoksen suositellaan olevan mieto (pH 6-). Eräs asiakkaani toivoo että heidän parketti pyyhitään pelkällä vedellä. Mutta perheessä on lapsia ja koiria ja minusta se kyllä tulisi puhtaammaksi laim.


Markkinoilla on erikseen pesuaineita laminaatille, joissa on sähköisyyttä poistavia ainesosia. Pese lattia miedolla pesuaineella ja nihkeällä liinalla, joka on kierretty kuivaksi. Useimmiten parketille riittää nihkeällä pyyhkiminen. Miedosti emäksinen pesuaine pesee parketin hellävaraisesti. Imuroinnin ja lattiapesun jälkeen parketissa näkyy taas jalanjälkiä.


Mikä olisi paras parkettipesuaine? Vältä vahvoja pesuaineita , jotta parkettia suojaava öljyvaha- tai lakkakerros ei kulu pois. Vältä liiallisen pesuaineen käyttöä, jotta parketin pintaan ei muodostu likaa keräävää pesu -ainekerrosta. Puhdista tahrat välittömästi. Käytä huopatassuja huonekalujen jaloissa estämään parketin naarmuuntumista sekä suojaa lattia . Miten hoidan parkettilattiaani?


Sinituote on mukana sujuvassa arjessa. Parkettilattian puhdistus sujuu kunnon välineillä. Tarjoamme laadukkaita ja kestäviä siivousvälineitä kiireisille nykyihmisille, jotka haluavat pitää kotinsa puhtaina mahdollisimman pienellä vaivalla. Pölyjen ja pienten roskien pyyhkimistä varten kiinnitä Monitoimimoppiin Tomuliina, Staattinen liina tai kuiva Mikrokuitumoppi.


Nihkeäpyyhinnässä käytä esimerkiksi kosteaa Mikrokuitumoppia Monitoimimoppiin kiinnitettynä. Voit kostuttaa Mikrokuitumopin vedessä tai nihkeyttää sen suihkepullolla. Miellyttävän tuoksuinen puhdistusaine, KiiltoClean Käyttöala Suojaava ja riittoisa puhdistusaine lakatuille ja öljytyille parketti - ja. Osta kunnollista parketin pesuainetta ja pese lattia vähän kosteammalla ei pelkästään nihkeällä ja toista tämä pari kertaa ja lopuksi vahaa lattia parkettivahalla pariin kertaan. Nimimerkillä kokemusta lattiasta, jota ei oltu kunnolla pesty varmaan koskaan ja tällä systeemillä se vaaleni monta astetta, kun lika . Lisää tuloksia kohteesta keskustelu.


Lattian voi pestä saippuapitoisella pesuaineella ja vedellä kerran viikossa, jos se on hyvin likainen. Imurointi ja kuivamoppaus ovat päivittäistä parketin siivousta. Nihkeää liinaa tai moppia käytetään siivoukseen kerran viikossa. Lattialämmitys kuivattaa parketin pintaa ja aiheuttaa ylimääräistä puun elämistä ( kutistumista). Sopiva pesuaine on Osmo Color Wisch-Fix, joka on veteen . Hoito asennuksen jälkeen.


Enkä mä ole kuullut, että se jäis perheeseen kiertämään sen jälkeen kun kaikki sen ovat sairastaneet. Parketille ja laminaatille on omat puhdistusaineensa. En tiedä olisko Tolun parkettipesussa jotain desinfioivaa mukana.


Mutta kyllä ihan tavallinen pesu tavallisilla aineilla riittää kotioloissa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit