Polttopuukatos

POLTTOPUUKATOKSEN RAKENNUSOHJE. Aseta betoniset pihalaatat (3x 300) katoksen kulmiin, poista ennen laattojen asennusta niiden kohdalta mahdollinen pehmeä ja huonosti kantava maa-aines. Varmista pitkän laudan ja vatupassin avulla, että kaikki laatat ovat samalla korkeudella.


Märät polttopuut eivät juuri mieltä lämmitä, takasta nyt puhumattakaan. Tarjolla olisi lämpöä ja takkatunnelmaa talveksi helppotekoisen halkokatoksen muodossa.

Pinoa siis polttopuut katokseen kuivumaan! Jos puutavara on etukäteen sahattu, polttopuukatoksen nikkarointi onnistuu yhden päivän aikana. Kuivat polttopuut syttyvät ilman suuria ponnistuksia ja lämmittävät mökin nopeasti.


Puut kuivuvat parhaiten hyvin tuulettuvassa paikassa. Polttopuukatos on helppo . Tämä tee se itse rakentajalle suunnattu täydellinen puuosatoimitus mahdollistaa harjakattoisen katoksen rakentamisen. Tilaan mahtuu mukavasti polttopuita sateesta suojaan, tai tilaa voi käyttää esim. Vesikatteen alusrakenteen järeät 42xlaudat, sekä seinien .

Saatavissa pulpettikattoisena ja ilman ovia. Lataa ilmainen opas täältä. Tarvitsetko puuliiterin, mutta haluat polttopuiden olevan helposti noudettavissa? Sopii esimerkiksi rivitalon takapihalle tai rantasaunan puuvarastoksi. Paljun tai pihakeittiön polttopuille.


Liiteri maalataan haluamallasi värillä ja voit valita myös. Vetoisuus noin 4mpolttopuuta. Ruostumattomuustakuu vuotta. Jos talossasi on takka tai leivinuuni, tarvitset myös polttopuita. Puut on kuitenkin suojattava sateelta ja pidettävä kuivana, joten puita varten on syytä rakentaa katos.


Vaara vaanii kaikkialla ja kotipiiri on riskialtteimppia onnettomuuspaikkoja. Kätevä ratkaisu pitää polttopuut kuivina. Rakenna ohjeidemme avulla joustavasti kokoaan vaihtava ja hyvännäköinen polttopuukatos , joka pitää puut kuivina. Rakenna puuliiteri, jossa on tilaa sekä kuiville klapeille että niille, joiden pitää kuivua vielä talven yli. Iäkäs mies kuoli omatekoisen polttopuukatoksen romahdettua hänen päälleen Myrskylässä itäisellä Uudenmaalla perjantaina.


Pelastuslaitos sai tiedon Koskenkyläntiellä. Tästä tyylikäs ja näppärä suoja polttopuille kodin tai mökin seinustalle.

Siirtyy helposti nokkakärryillä. Kauppaan sisältyy katos ja imsekapuuta. Katokseen mahtuu p-mpuita. Lojuvatko polttopuut pressun alla?


Rakenna pieni puukatos, jossa polttopuut pysyvät kuivina siististi ja tyylikkäästi. Tällainen kuormalavan päälle tehty katos on helppo rakentaa. This Pin was discovered by Eija Ahopelto.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit