Lattiakaivon vesilukon tiiviste

Vesilukko voi olla tiukassa, mikäli se on ollut kauan irrottamatta. Sivuliitäntöjen virtausohjuri on myös irrotet tavissa puhdistusta varten. Pese vesilukko ja lattiakaivo huolellisesti ja huuhtele. Tarkista, että vesilukon harmaa huuli tiiviste on paikoillaan ja . Kyse ei varmaan ole vesieristeen irtoamisesta,vaan vesilukon ulkopuolella olevasta tiivisteestä joka tiivistää vesilukon kaivon seinämää vasten. Ei pääse kuivaan ja tiivisteet pitää, koska vaihdettu toisesta kaivosta, joka ei haise.


Asennuskin on oikein, jonka putkimieskin tarkastanut. SOLUMUOVITIIVISTE VESILUKOLLE , 8 Lisää koriin. MUOTOTIIVISTE VESILUKOLLE , 8 Lisää koriin. KARTIOTIIVISTE VESILUKOLLE 32MM, 9 Lisää koriin.


Aloin siivota suihkutilan lattiakaivoa kun eilen sattumalta netistä löysin ohjeen, että vesilukon voi ottaa irti ja se kyllä kannatti. Löytyi kourallinen hiuksia pienestä putkesta. Siinä tulin ihmetelleeksi, mikä se pieni sivulle menevä putki on.


Våra vanligaste frågor och svar om underhåll av vattenlås till golvbrunnen. Tulppa on lattiakaivon vesilukon rassausreiän tulppa. Ota tulppa pois ja rassaa muovisen vesilukon pohjalla olevaa töhnää, hiekkaa yms.


Mielestäni kaivon vesilukko toimii, eli vaikka siinä on vettä, haju tulee poistoviemäristä silti kaivon kautta wc:n ilmatilaan. Haju ei tullutkaan kaivosta vaan pintasennuksessa elevasta putkesta (nykyiset onnettomat muovirimpulat) oli tiiviste siirtynyt sillain pois paikoiltaan, että hajut tuli sieltä. Irrota vesilukko lattiakaivosta sinisestä kahvasta nostamalla. Samoin lattiakaivon hajulukko kannattaa putsata, sieltä saa mönjät parhaiten pois, kun työntää käden sisään ja kaapii - kumihanska voi tuntua mukavammalta käyttää tuossa hommassa.


Sen jälkeen jos vielä haisee, niin sitten kannattaa tarkistaa altaan viemäriputkien juuret, että tiivisteet ovat kunnolla . Syy ikävään hajuun löytyy mitä luultavimmin hajulukosta. Vieser lattiakaivojen kiilarengas ja tiiviste. Hommaan menee näillä ohjeilla muutama minuutti.


Lattiakaivot ja vesilukot. Merika lattiakaivon vesilukko. Lisäksi lattiakaivon korokerenkaan tiivisteet kannattaa uusia tai tiivistää elastisella massalla. Kylpyhuoneen ja keittiön pesualtaiden hajulukot ja lattiakaivot on hyvä puhdistaa säännöllisesti. Irrota kansi ja huolehdi, että ruuvit eivät tipu kaivoon.


Tartu vesilukon nostosankaan ja nosta vesilukkoa suoraan ylöspäin. Vesilukko saattaa olla tiukassa, mikäli se on ollut pitkään irrottamatta. Kun olet irrottanut vesilukon , kaivo ja vesilukko on helppo puhdistaa. Vesilukkoa paikalleen asentaessasi tarkista, että tiiviste on . Jos lattiakaivo lakkaa vetämästä ja vettä alkaa patoutua suihkua käytettäessä lattialla, on viimeinen hetki puhdistaa lattiakaivo. Taivuta alareunaa hieman.


Jos vesilukon tiiviste on vioittunut. Asennetaan kiinni lattiakaivoon vedeneristyksen alapuolelle, väri musta. Vesilukon poistoputken (mm) liittämiseksi ilman erillistä tiivistettä mm:n viemäriputken muhvittomaan päähän. Artikkelissa neuvotaan, kuinka tehdään vesilukon puhdistus.


Vetääkö viemäri huonosti tai on kokonaan tukossa? Tämä on varsin yleinen ongelma ja jokainen törmää siihen joskus. Voi olla myös tarpeen uusia näitä tiivisteitä : mikäli ne näyttävät huonoilta, hae uudet tiivisteet putkiliikkeestä. Tarkista lopuksi, että tiiviste on paikoillaan ja kohdista vesilukko oikeaan asentoon ja paina se alas asti paikalleen. Mikäli tiiviste tai vesilukko on huonosti paikoillaan kaivosta voi tulla hajua.


Huoltomiehen toimenkuvaa ei kuulu siivota asukkaiden lattiakaivo vaan jokainen huolehtii tästä itse.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit