Himmennettävä led paneeli

Tilaan asennettava yksittäinen led paneeli – tai kaikki tilan led paneelit voidaan kytkeä himmentimeen, jolloin tilan valaistuksen kirkkautta voidaan säätää portaattomasti. LED - paneeli Limelight pyöreä himmennettävä IP44. Lue lisää: LED-himmennin . LED paneelit erinomaisella valon laadulla (CRI) Oma tuotanto, varasto ja tuotekehitys Verkkokauppa ja asiantunteva myymälä rakentajalle ja remontoijalle. Useat LED -valoistamme ovat myös himmennettäviä, jolloin voit säätää valaistuksen vuorokauden ajan ja tunnelman mukaiseksi.


Himmennystä voidaan ohjata LED -himmentimillä tai langattomasti.

Voit valita LED - valoistamme . Mieti ensin, tarvitseko himmennystä lainkaan. Jos vastaus on, ettet tarvitse, emme suosittele LED paneelin hankintaa himmennettevänä, koska se kasvattaa turhaan kustannuksia. Valikoimassamme on LED paneelit uppo- ja pinta-asennukseen.


Ammattilaisten valinta, tuhansia kappaleita heti varastossa. Motonetin valikoimasta erilaiset sisävalaisimet ja valaistusratkaisut. Meiltä löydät LED -valaisimet, alasvalot, plafondit ja saunan valaisimet.


Pakkaus sisältää kiinnitystarvikkeet pinta- asennukseen.

Led paneelivalaisin, himmennettävä led vaikka makuuhuoneeseen, led paneeli tai led alasvalo, se on lumeni. Yhden kaukosäätimen avulla voit kontrolloida jopa kymmentä langatonta led -lamppua. Himmennettävä led-paneeli , joka antaa erittäin tasaisen ja miellyttävän valon.


Himmennä, laita päälle tai sammuta ja vaihda valon värisävyä. Saatavuus: Toimitusaika n. Trio Future IPLED - valopaneeli. Interno-paneeli onkin mainio valinta kodin yleisvalaistukseen niin . Valmis valoratkaisu toimistoihin tai koteihin. Suuri valoteho tyylikkäässä kompaktissa modulirakenteessa. Himmettävissä tavallisilla transistori, tyristori ja TRIAC -säätimillä.


Kiinnitys vaijereilla tai erikseen tilattavalla pinta- asennuskehyksellä. Mitoitettu sopimaan upotettavaksi . Langaton kaukosäädin LEDP-99RC tai käyttöpaneli LEDP-2RCW saatavana erikseen. Terrasol Trading Ltd:n verkkokauppa ja kotisivut, joissa myydään Led -valaisimia, aurinkopaneleita ja niihin liittyviä tarvikkeita. Rinnakkainkytkettävä LED alasvalo.


Mallit: Ottotehot 8W, 11W ja 14W, katso valaisimien.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit