Ovitehdas viro

Tuotevalikoima on laajentunut asiakkaiden toiveet huomioiden ja. Virossa on monia ovitehtaita, joiden tuotantoon voi tutustua Tallinnassa joko oviin erikoistuneissa myymälöissä Pärnu maantee 139:ssä (hieman keskustan ulkopuolella) tai rakennustarvikkeita myyvissä rautakaupoissa, joista suurimpia ovat EhituseABC ja Espak. Ulospäin ovat hienoja peiliovia - pinnassa puuovea jäljittelevä paneeli, mutta runko onkin metallia.


Haapsalu Uksetehas on toiminut jo pitkään . Keski- ja Eteläeuroopassakin ovat laadukkaammat ovet usein metallia. Sellaisia, kuin Suomessa on ei helposti . Viron vanhin puuikkunoiden teollinen valmistaja, Lasita Aken AS, valmistaa ja myy nykyaikaisia ja laadukkaita puu- ja puu-alumiini-ikkunoita, parvekeovia, liuku- ja taittojärjestelmiä, ulko-ovia sekä puurakenteisia lasijulkisivuja. Laadukkaat ikkunat ja ovet mittatilauksesta Hämeenkyröstä. Ovitehdas Vihannolta modernit ja laadukkaat ovet ja ulko-ovet yli vuoden kokemuksella. Ovet valmistetaan Turun kupeessa, myyntinäyttely myös Helsingissä.


IKKUNAT Ehdottomasti eniten myymme PVC-ikkunoita. Toki valikoimiimme kuuluu myös käsityönä tehdyt perinteiset ikkunat, jopa niin että museovirastollekin kelpaa. Toimitamme ikkunat koko Suomeen.


Monia malleja ja energiatehokkuuksia. Tarjoamme ikkunoiden lisäksi myös muita tuotteita lasista. JELD-WEN Northern Europeen kuuluu Suomi, Skandinavia, Baltian maat ja Venäjä. JELD-WEN Pohjois-Euroopassa on toimipistettä, joissa toimii ovitehdasta ja myyntikonttoria.


Poikkesin nimittäin saman tehtaan Viron edustajan puheilla Tartossa, ja täsmälleen samat ovet sieltä otettuna olisi 85€ per kpl, ja rahtimaksua. Eli teiltä irtoaisi suositus remppahankintareissun tekemiseksi Viroon ? Mietin, että olisiko Tampereelta vielä pointtia lähteä ajelemaan. Toinen omistaja eläkkeellä, myydään yritys.


Tietoja yrityksestä: yhtiömuoto osakeyhtiö. Jõgevalle päin Tarton kunnassa. Viron Paidessa sijaitseva Viking Window AS on nykyaikainen, tehokas ja korkeasta laadustaan tunnettu ikkuna- ja ovitehdas.


Pitäis kämppään vaihtaa ovet. Terassille korkealla lasilla oleva ovi ja etupihalle kaks semmosilla vaakaikkunoilla olevaa ovea. Hintahaitari on pirun laaja ja ei taida läheskään aina korreloida laadun kanssa. Fenestran konkurssipesä kauppasi Kuopion ikkunatehtaan konekannan maaliskuussa Inwido Finland Oy:lle, joka ei jatka tuotantoa Kuopiossa.


Konkurssi jätti Kuopiossa työttömäksi 1työntekijää. Viitasaaren 1työntekijän ovitehtaan konkurssipesä myi helmikuussa Kaskipuu Oy:lle. Tervehdys tällä kertaa Etelä- Viron Võrun kaupungista, jossa tänään sunnuntaina 25. Välimuistissa Samankaltaisia Sain tarjouksen 2korkeasta teak-ulko-ovesta levikkeellä. En ole vielä päättänyt, mistä otamme ulko-oven.


Skaalan teak-ovi oli vähän heppoisen näköinen, oli kovin ohut viilupinta. Hintakin tosin oli yli puolet halvempi. Jeld-Wen hakee runsasta kymmentä työntekijää ovitehtaalleen Vääksyyn. Yhtiö valmistaa vakio- ja erikoiskokoisia ikkunoita sekä ovia asuinrakennuksia ja julkisia rakennuksia varten.


Yhtiöllä on konttorit Tallinnassa, Latviassa ja Liettuassa sekä kolme tehdasta: Viljandin ikkunatehdas (Puidu 6) ja ovitehdas ( Piiri 2A) . Härmässä Skaalan ikkuna- ja ovitehtaalla jo joka kolmas työntekijä on tullut maailmalta. Siim Saaremets on yksi Skaalan työntekijöistä. Hänestä monikansallinen työyhteisö on mukava.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit