Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Hei, vanhan lattiakaivon tiiviste rempsottaa ja ajattelin sen vaihtaa. Mutta miten vaihto onnistuu vahingoittamatta vesieristettä? Eli onko korotusrenkaan päällimmäinen osa sellainen, että sen voi irrottaa vahingoittamatta vesieristettä, jotta uuden tiivisteen saa paikalleen? Lattiakaivon pesun yhteydessä kaivon harmaa tiiviste írtosi paikaltaan. Kuinka tämän saa korjattua,.


Olemme jo kohta 10vuotta oltu ilmanvaihdon ja ikkunaväen välissä.

Huomasin lattiakaivoa puhdistaessa että kaivon putkien välissä oleva tiiviste on vaurioitunut (Kuva). Saakohan kyseistä tiivistettä vaihdettua tai voikohan saumaan asentaa tiivistemassaa? Putsasin lattiakaivoa vähän liian kovakouraisesti ja (vieser?) korokerenkaan yläpuolella olevan valkoisen renkaan päällä oleva (U-muotoinen?) kumitiiviste repeytyi irti.


Käsittääkseni tämä tiivisteen kohta on korokerenkaan ja alemman putken välissä. Eli siis tiivisteen reunat tulee nyt renkaan ylä- ja alaosasta. Talo on vuotta vanha, laattalattia, neliökansi.


Jos selitys oli sekava, yritän . Voiko lattiakaivon vaihtaa betonilattiasta osakorjauksena siten, että vanha kaivo piikataan irti ja uusitaan vesieriste vain kaivon ympäriltä ja laatoit.

Oletan, että kyseessä on . Saatavilla verkkokaupassa. LATTIAKAIVON KOROKERENGAS 12MM VIESER. Tarkistetaan että tiiviste on vahingoittumaton ja kunnolla paikoillaan. Kiilarengas painetaan tasaisesti paikoilleen huolehtien siitä,.


Mattoa venytetään lämmittämällä. Huonosti asennetut lattiakaivot aiheuttavat paljon homeongelmia asuntoihin, sillä vuotavan lattiakaivon tiivisteen huomaaminen on vaikeaa. Mikäli korokerengasta tarvitaan niin se katkaistaan ensin oikeaan korkeuteen. Katkaisun jälkeen jäysteet poistetaan ja katkaistuun putkeen tehdään viiste ulkopuolelle (kuten alkuperäisessäkin ennen katkaisua).


Korokerenkaan tehtävä on mahdollistaa kaivon korkeussäätö. Vieser lattiakaivojen kiilarengas ja tiiviste. Pidä lattiakaivosta huolta ja puhdista se säännöllisin väliajoin roskista ja pesuainejäämistä. Kylpyhuoneen lattiakaivoon kerääntyy nopeasti moskaa kuten hiuksia, pesuaineiden jäämiä ja roskia.


Osa huuhtoutuu nopeasti putkia pitkin pois mutta osa tarttuu lattiakaivon ritilään, hajulukkoon ja tiivisteisiin. Ennen asennusta tarkastetaan, ettei kaivon kauluksessa eikä korokerenkaassa ole mitään epäpuhtauksia, jotka estävät kumitiivisteen hyvän liittymisen osien pintoihin. Kumitiiviste liimataan kaivon kaulusosaan. Asennuksen helpottamiseksi .

Aseta veitsen jalka kaivoon ennen tiiviskerroksen levittämistä. Aseta kiristysrengas paikalleen tekstipuoli ylöspäin ja paina alas sihti päälläpäin. Kiilarengas lattiakaivon asennukseen. Kaivon tiivistettä ei kuumenneta. Ainakin aikaisemmin esim.


Minkäslainen korokerengas teille tuli? Meille putkari asensi tuollaisen valkoisen rinkulan vaan, joka puristettiin tiivisteellä lattiakaivon tiivisteeseen. Osassa lukee korokerengas laatta-asennus ei . Ostajien mielestä myös kosteuseristys oli puutteellinen eikä lastulevy sovi seinämateriaaliksi.


Sivuliitäntöjen virtausohjuri. Irrota vesilukko lattiakaivosta sinisestä kahvasta nostamalla. Jos vesilukon tiiviste on vioittunut.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Spinaalistenoosi leikkaus riskit