Eurojackpot voittaja

Voittorivi pelattiin Kerimäen R-kioskilla. Voitokas rivi pelattiin R-kioskilla Puruvedentiellä. Eurojackpotin 4miljoonan euron päävoitto meni Savonlinnaan.


Siinä, missä moni pelaaja . Jenna Keto-TokoiAamulehti.

Enempää voittajasta ei kerrota. Hulluin uuteen varallisuuteen liittyvä idea tuli, kun voittaja pohti vaimonsa kanssa , pitäisikö ostaa myynnissä oleva Kimi Räikkösen talo Helsingin Kuusisaaresta. Se on lehtitietojen mukaan myynnissä 1miljoonan euron hinnalla, joten hankinnan jälkeen voitosta olisi jäänyt vielä runsaat miljoonaa sisustamiseen ja . Katso arvontatiedot ja voittojen jakautuminen . Kerimäkeläiset tarkkailkaa naapureitanne, myös niitä, jotka ilman uskottavaa syytä muuttavat lähiaikoina pois paikkakunnalta. Lottovoittaja ei voi olla muuttamatta elämäntapojaan sillä tavalla, että se näkyy selvästi kasvavana kulutuksena. Näinhän Suomessa kolmivuorotyötä tehtaassa painava duunari tekee, kun massia olisi niin ettei paskalle taivu.


Huikea summa on paljon rahaa, joka muuttaa varmasti voittajan elämää merkittävästi.

Alle olemme listanneet asioita, joita voittopotti . Keltaisen Lotto-pallotuolin punaiset pehmusteet on istuttu lyttyyn. Kyllä, voittajat haluavat usein ikuistaa itsensä juuri tässä, tiedottaja Pipsa Öhman myhäilee. Luokka, Uhkapeli voittaa , Bet palkinto. Veikkaus: Toivottavasti tosite on tallessa. Jackpotin lisäksi on mahdollisuus rahavoittoihin muussa voittoluokassa.


Ensimmäinen suomalaisvoittaja pelissä oli 25. EuroJackpotin suurin mahdollinen jättipotti on miljoonaa euroa, eli mikäli tämä raja saavutetaan, siirtyy palkintopotti alas seuraavalle tasolle kunnes voittaja löytyy. EuroJackpot on suunniteltu tällaiseksi, jotta se olisi nopeatempoisempi ja tuottaisi jättipotin voittajia useammin kuin EuroMillions, jossa päävoittajan . Historian suurin voitto . Tampereella nähdään viikonloppuna jälleen suuri ilotulitus. Voittaja voitti 4miljoonaa euroa. Voitto meni kymmenen hengen työporukalle, joka työskenteli konerakennusalan SKS Toijala Works -yrityksessä.


Turun kaikkien aikojen suurimman rahapelivoiton napanneen miehen ensireaktiot ovat kuin lääkärin sanelusta: käsien vapinaa, päänsärkyä, univaikeuksia, vatsaoireita. Vaaraa ei kuitenkaan ole. Diagnoosi on 4 mutta ei onneksi . Tilastojen valossa Pirkanmaa näyttäisi kuitenkin olevan tällä hetkellä tavallista onnekkaampi.

Kun kaksi näistä voitoista on mennyt porukoille, niin Pirkanmaalle on tullut uutta .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit