Kasvihuone seinustamalli

Klikkaa tähtiä päästäksesi arvosteluihin. Tilaamalla kasvihuoneen netistä säästät aikaa ja vaivaa ja voit keskittyä siihen tärkeimpään eli vihannesten, yrttien ja kukkien kasvatukseen! Vakiovarusteena matala sokkeli, kpl katon t. Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla. Sun- kasvihuoneet ovat laadukkaita ja kestäviä viherpeukalon apulaisia kotipihoille ja kesämökeille.


SUN tuoteperheen seinustakasvihuone, HEBOS81 alumiinirunko on tyylikkään vihreä, huippulaatua ja tilaa on ruhtinaaliset n m2.

Verkkokauppa on rakentajan ja remontoijan kauppa! Pulpettikattoinen seinustamalli voidaan sijoittaa rakennuksen seinustalle tai aidan viereen. Tilava huone, joka on katettu uv-suojatulla kasvihuone kalvolla. Tällaisista ammattiviljelijöiden huoneista tuttua kaarimuotoa on hyödynnetty pienemmässä mittakaavassa myös kotipihan muovihuoneissa.


Usein puutarhurinkin nälkä kasvaa syödessä ja lajikokeilut laajenevat eli kannattaa miettiä, millaisia tarpeita kasvihuoneella on muutaman vuoden kuluttua. Yleensä koko kannattaa arvioida hieman yläkanttiin. Suurempi huone toimii talvisin myös varastotilana esimerkiksi puutarhakalusteille.


Mie kyllä haluaisin tuon pienen seinustamallin kasvihuoneen tuohon rivitalon seinustalle.

Takapihalla olis tilaa yms, mutta sinne taas ei . HALLS ROYAL Royal seinämalli on tarpeeksi tilava käytettäväksi myös viherhuoneena. Royal-seinämallin alaprofiilissa on sokkeli valmiina. Huoneessa on tilaa työskentelyyn riittävän korkeuden ansiosta. Roayl-malli on saatavana lasilla. Toimitus sisältää kattoluukun, liukuoven, sokkelin ja räystäskourun.


Growhouse Classic - seinustamalli hyödyntää muurin päivällä keräämää lämpöä yön aikana. Premium-malleihin sisältyy. Sokkeli ja turvalasit Tässä tilava viherhuone ns seinustamalli , koko 0. Erillinen tai seinustamalli.


Erillinen Royal on suuri huvimaja, melkein m 2. Kasvihuone , Herkules Hastings, koko m2. Mutta siis muutkin tulis kyseeseen kunhan kimppa-ale järjestyisi. Seinustamalli on ”puolikas” Royal- kasvihuone , ja sen koko on 1m 2. Eli pienellä seinustamallilla messissä olisin.


Sinua saattaa myös kiinnostaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit