Veneen seinien verhoilu

Tarkoitan sellaista muovimattomaista pintaa! Veneen seinä - ja koriverhoilu. Alla olevien esimerkkien lisäksi myös erätuotteita, joista kannattaa kysyä lisää!


Kysy lisää tuotteistamme . Vene on muutoin varsin hyvässä kunnossa, mutta nuo alkuperäiset verhoilut ovat miltei kokonaan irti seinistä.

Olen laittamassa hytillistä lasikuituvenettä kuntoon ja täytyisi laittaa seinä - ja kattopinnoitetta sisälle, vanhan tilalle. Tälläistä verhoilumateriaalia ostin. Meidän ja yhteistyökumppaneidemme valikoima kattaa lähes kaikki mahdolliset verhoilumateriaalit , jotka voidaan yhdistää kestävästi ja. Useita eri laatuja esimerkiksi ajoneuvo-, vene - ja huonekaluteollisuuden tarpeisiin. Akustiset verhoilumateriaalit ajoneuvo- ja veneteollisuuden tarpeisiin.


Akaan Verhoomo Pirkanmaalla. Mestaritason auto-, vene - ja huonekalu- verhoilua.

Meillä onnistuu ammattitaidolla. Verhoilemme kaiken merkkiset autot. Auton penkin verhoilu yhdessä päivässä!


Meiltä löytyy veneisiin homesuojatut ja uv-valoa kestävät materiaalit verhoiluun. Teemme veneeseen penkit, patjat ja seinien verhoilut laadukkailla, kestävillä ja palosuojatuilla materiaaleilla. Teemme keinonahkapenkit, patjat ja penkit sekä seinä ja kattoverhoilut.


Klikkaamalla kuvaa saat siitä suurennoksen. Tuli Elokuussa myös raaputeltua loput kontaktiliimat seiniltä pois ja maalattua kabiinin kalusterungot (hopealla) epoksimaalilla, sekä seuraavan vuoden Maaliskuussa ulkotilan kalusteet (mustalla) topcoatilla. Maalin alla on pari laminointikerrosta, sekä saumoissa kolme kerrosta. Pyri repimään vanhat verhoilut yhtenä kappaleena,liiemmin niitä venyttämättä,niitä tarvitaan uuden verhoilun leikkaamisessa.


Seinään jääneeseen kontaktiliimaan kokeilin tuloksetta alkoholia,asetonia ja tinneriä, skraba ja terävä taltta ovat . Tilaa nyt lahjakortti verhoomoomme vaikka joululahjaksi ja saat . Murjoimme alavanttien ruuvit sellaiseen kuntoon,että kiinni pysyvät, mutta eivät enää liiku. Helpointa lienee vaihtaa vantit uusiin. Ovatko H:n vantit standardeja, vai pitääkö vanhat romut viedä malliksi?

Mistä kannattaisi kysellä? Nyt alkoi nälkä kasvamaan ja mietinnässä oli koko veneen maalaus sisältä. Molemmissa tapauksissa kannattaa joko pestyt tai uudelleen verhoillut sisustustekstiilit suojata likaantumista ja kastumista vastaan. Tekstiilien suojaus estää tehokkaasti niiden uudelleen likaantumisen.


Opinnäytetyö tehtiin veneohjelmaan kuuluvalle Proboat-hankeelle, jossa tutkitaan ja. Soveltuu mainiosti esimerkiksi kaiutinkoteloiden, tavaratilan yms. OTR-Hiilikuitu-look- verhoiluvinyyli - musta-2x14m . Niin mistähän sitä saisi, kun joskus muistan täältä lukeneeni, että ETRA tahi ETOLA niitä möis mut pitäis sieltä tilata se viiskytmetriä pitkä rulla kerralla. Itellä ollut keula verhoiltu messuhuovalla vuotta, eikä ole kuin jokunen hometäplä.


Monet asiat uusittiin veneessä Merimetsojen toimesta. Vaihtolistalle päätyivät myös mm. Da Vinssille hankittiin myös paljon uusia erilaisia varusteita, kuten digitaalinen VHF-DSC-puhelin, paukkuliivit .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit