Stumppaa tähän äänikirja

AINOA ASIA, MIKÄ ESTÄÄ MEITÄ LOPETTAMASTA, ON PELKO. Allen Carrin kuuluisaan menetelmään, jossa paneudutaan tupakoinnin todellisiin syihin. Kirjaa on myyty yli miljoonaa kappaletta ympäri maailman. Oppaassa esitellään Easyway-menetelmä, joka lupaa yli 90- prosenttiset . Noin prosenttia tupakoijista yrittää vuosittain päästä eroon tupakasta.


Heistä vain viisi prosenttia pystyy olemaan ilman tupakkaa 3-kuukautta. Tupakkariippuvuus ei ole pelkästään fyysistä, vaan myös psyykkistä ja sosiaalista. Perinteinen nikotiinikorvaushoito auttaa vain fyysisiin . Monia muitakin, toki, mutta aika on rajallista, keskittymiskykyni edelleen vielä rajallisempaa, sitä paitsi ns. Easyway -menetelmällä, jota en aio teille spoilata, tupakoinnin lopettaminen on nimensä mukaista.


Stumppaa tähän on teos, jonka minä itse voin henkilökohtaisesti allekirjoittaa. Helppo tapa lopettaa tupakointi Ainoa asia, mikä estää meitä lopettamasta, on pelko. Mikä estää tupakanpolton lopettamisen? Pelko, että tiedossa on epämääräisen pitkä kärsimyksen, puutteen ja tyydyttämättömän tupakanhimon aika ennen . Kumpi on parempi, helppo äänikirja vai perinteinen paperinen kirja? Elisa Kirja antaa nyt tutustumislahjana ilmaisen e-kirjan.


Tarjolla on kaksi vaihtoehtoa: 1) Majakanvartija, Camilla Läckberg 2) Aave, Jo Nesbø. Lisäksi saatavilla on äänikirjana Tuomas Vimman Raksa. Himoshoppaaja bongailee julkkik. Seksi jakaa naisasianliikkeen rivejä. Onko korkokenkä kauhea kahle vai ihana vapauttaja?


Kirjaston asiakkaiden käytössä on Tiekkö-kirjastojen yhteinen e-kirjakokoelma, joka sisältää e-kirjoja ja e- äänikirjoja. Tiekön e-kirjakokoelma on lainattavissa Ellibsin sivuilla. E-kirjan voi avata selaimeen tai ladata omalle tietokoneelle, tabletille tai älypuhelimelle.


E- äänikirjaa kuunnellaan selaimessa. Istuntokohtainen hakuhistoriasi. Kirjautumalla voit tallentaa hakusi. Pitkät kävely- tai juoksulenkit ovat vielä mielyttävämpiä, kun nappaat seuraksesi ystävän tai korvakuulokkeet ja lempimusiikkia tai hyvän äänikirjan.


Cardio -treeneistä kannattaa . Material type: book Language: fin Original language: eng Edition: 5. Availability: No items available Checked out (1). Editoi myyty kohde pois itse tai ilmoita siitä tähän ketjuu, jotta modvoi poistaa vanhentuneen ilmoituksen. Voit myös editoida ilmoitusta, jos. Ostetaan kirja: stumppaa tähän , kirjoittanut Allen Carr Neljättä päivää .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit