Parketin petsaus tummaksi

Valokuvat olisivat vielä parempia, mutta sanallinen arviontikin riittäisi. Hyvät ja huonot kokemukset ovat tervetulleita ! Mosaiikkiparketin petsaus tummemmaksi - tuleeko hyvä ? Ammattitaitoinen parkettimies saa aikaan hyvän ja tasaisen lopputuloksen, riippumatta parketin ladontasuunnasta. Käytössä syntyvät jäljet (naarmut ja kolhut) erottuvat tummassa pinnassa herkemmin, varsinkin jos lakka on kiiltoasteeltaan korkea.


Vanha parkettilattia saattaa yllättää positiivisesti kodin remontoijan jos sitä vain osataan arvostaa ja vaalia oikealla tavalla.

Kauniin värin antava, vesiohenteinen sävytettävä petsi puulattioille. Tuote soveltuu sisälattiaan Tuote on vesiohenteinen Työväline: sivellin Työväline: teräslasta. Tuotteen riittoisuus karkealla pinnalla. Petsaus on helppoa, mutta siinä voi myös helposti epäonnistua.


Puulattian petsauksessa on otettava. Vanha tammiparketti oli peruskunnoltaan ihan hyvä, mutta tunkkaisen oloinen. Toimarin kanssa oli sovittu, että lattian hionta, harmaaksi petsaus ja lakkaus ( roskien pois vienti ja siivous alkuperäiseen kuntoon) - parketti meni piloille siis tuon työntekijän.


MUTTA mutta vielä ilmeni outo juttu.

PARKETIN HIONTA JA PETSAUS TUMMAKSI. Osastot: Rakentaminen, Remontti, Lattia-, Laatoitustyöt. Löysin eilen sellaisen aineen jolla saa vanhasta parketista poistettua niin maali- kuin lakkapinnankin, ja vielä ilman hiomista.


Itse aine tuskin on kovin hellävarainen, mutta käsittelynä tämä on parketin kannalta paljon hellempi toimenpide kuin hionta. Minulta on toivottu useasti vinkkejä ja apua kellastuneen. Kokemusta on tummaksi petsaamisesta. Osmocolorilla mä vedin, tosin kyseessä koivuparketti , vedin sen tummaksi.


Värivaha korostaa kaikki parketin virheet, meillä näkyy esim seinän lähellä sen pienen pyörivän koneen tekemät naarmut -j. Kodin tumma parketti sai väistyä valkoisen lattian tieltä. Hän myös päätti käyttää projektiin enemmän aikaa ja energiaa kuin rahaa.


Ja näin hän sen teki: Vaihe1. Hyvin tummaksi petsattu. Siistin ja hyväkuntoisen tumman parketin sävyn muuttaminen valkoiseksi n. Vaatii todennäköisesti petsauksen kertaan tikkurilan parketti petsillä. Parketin valkolakkaus tai -vahaus 60m2. Meidän asunnossa on tumma lattia, varmaan jotain merbau- parkettia tms.


Ei ole itse valittu, oli asunnossa ostohetkellä. Tumma lattia on minusta kaunis ja tyylikäs.

Tuo sävyä ja syvyyttä huoneisiin, vaaleat (ja tummatkin) huonekalut sointivat sen kanssa kauniisti. Mutta kyllä tummanruskealla näkyy pöly ja . Mikä väri seiniin merbau- parketin kaveriksi? G: Vaalea vs tumma lattia 18.


Lisää tuloksia kohteesta keskustelu. Välimuistissa Tammiparketti on hiottunakin sen verran tumma (ja tummuu aikaa myöten), että harmaaksi kuultokäsittely olisi tehnyt lattiasta liian tumman. Olemme tehneet tarjouksen asunnosta jossa on vanhat kuluneet tammiparketit. Ne pitää hioa, mutta voisiko ne samantien petsata tai käyttää värillistä lakkaa?


En nimittäin tykkää tammen väristä. Nykyisessä asunnossa on doussie- parketti , tumman punertavan ruskea. Ensimmäisenä vanhan tumman parketin hiominen.


Lähtökohtana meillä oli hyvin tummaksi petsattu saarniparketti. Itse puu on vaaleaa, mutta petsi oli alunperin tummaakin tummempi. Tiesin, että pinta pitää saada kunnolla rikki, mutta . Pyydä tarjous kohteestasi!


Katso kuvia toteuttamistamme kohteista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit