Nokia c101 hinta

Katso tuotteen tarkemmat tiedot. Ominaisuudet: , 1x 1pikseliä, Harmaa. Tämä laskuri laskee puhelimelle hinnan matemaattisesti arvonalennusprosenttien avulla.


Käytetyn matkapuhelimen hinnoittelu voi olla vaikeaa. Laskukaava perustuu puhelimen ikään, uuden vastaavan puhelimen hintaan sekä käyttäjän omaan käsitykseen arvon alentumisesta.

Tyylikäs ja luotettava peruspuhelin, jossa on paljon multimedia- ja viestitoimintoja. Voit pitää yhteyttä ystäviin, perheeseen ja ympäröivään maailmaan käyttämällä nopeasti sähköpostia, pikaviestipalveluja ja internetiä. Ota upeita kuvia ja jaa suosikkejasi multimediaviesteinä, Bluetooth-yhteydellä tai microUSB-liitinkaapelin . Kuuntele lempimusiikkiasi ja radio-ohjelmia liikkeellä ollessasi . C- on lissäksi varustettu VGA-resoluution kameralla. Etukuori sisältää lasin, ilman näppäimiä. Virran kytkeminen tai katkaiseminen.


Akku on ladattu osittain valmiiksi.

Pidä virtanäppäintä painettuna. Jos laite ilmaisee virran olevan vähissä, toimi seuraavasti: 6. Näyttö, TFT- näyttö. Mukana on kaksi niin sanottua dual-SIM-puhelinta, joista löytyy kaksi SIM-korttipaikkaa käyttöä helpottamaan. C- , C-versioissa ei ole kahta SIM kortinlukijaa. VGA kamera ( C- ?) GPRS (?) C-00.


Tarkempia tietoja mallien teknisistä ja ulkonäkö. FM radio ja bluetooth yhteys. Akun kapasiteetti 970mAh. Nokian peruspuhelimet Halpis.


Tilausohjeet: Ota yhteyttä joko sähköpostilla santeri. Postikulut määräytyvät lähetyksen koon ja painon . Liikkeemme oma varasto: kpl. Toimitusaika-arvio: 1-arkipäivää.


T-Mobilehan oli jenkkilästä kommentoinut et 7kulkee. Toisaalta tuo Neithkin tarjoama olis ihan jees. Laitteen hinta liikkuu vain noin euron tuntumassa.

Tekniikaltaan puhelin on . Vastaa Ilmoita asiaton viesti. Pistä jogurttipurkin pohjaan reikä, pujota karhulanka läpi ja tee solmu. Langan toiseen päähän samoin purkki, vedä lanka kireälle.


Aiheesta: OnePlus -arvostelut. Sen hinta on markkinoiden alhaisimpia. GfK Asian keräämien lukujen. K-Plussakortilla hintaan : 29-. NOKIA C- TYYLIKÄS JA LUOTETTAVA PUHELIN.


Hinta ilman K-plussa-korttia 39-. Pienikokoinen ja kevyt digitaalinen järjestelmäkamera, jossa . Laajennettu haku Hintaopas Extrassa. NOKIA C- : 9käyttäjien mielipiteet, testit ja kokeiluversiot, ominaisuudet, NOKIA C- hintavertailut.


Mutta mielipiteet eroavat hiema Voit katsoa. Onko C1-hyvä hinta -laatusuhteeltaan ?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit