Myymälälava

Muovinen myymälälava , 600x800x16 500kg. Myymälälavan (puhekielessä teholavan tai puolilavan) koko on 8mm × 6mm. FIN-lavan koko perustuu VR:n käyttämään lavatyyppiin eli VR-lavaan.


Välimuistissa Myymälälava. Hanki laadukkaat myymälälavat Suomen Lavacenteristä.

Kauttamme niin uudet kuin käytetyt lavat. CHEP-puolilava (8x 6mm). Sitä voi turvallisesti käyttää useimpiin jakelu - ja kuljetustarkoituksiin Euroopan sisällä. Kokonsa ansiosta puolilava soveltuu erinomaisesti myymälöiden esillepanotarkoituksiin. Myymälälava - Warasto Finland rakentaa myymälälavat puolestasi.


EUR-lava teholava FIN-lava myymälälava. Tutustu tarjoamiimme palveluihin myymälälava sivullamme. Asiakkaan omien lavojen korjaussopimukset.

Lavat myös toimitettuna, nopeasti ja joustavasti . Myyntiteline ja myymälälava parantavat myymälänäkyvyyttä ja lisäävät tuotteen myyntiä. Teholava käytetty, x 8 A. Vartti lava uusi, x 6 R. Fin-lava kaulus uusi Aluokka ISPM-ippc, 1x 12 J. Eurolava kaulus käytetty, x 12 S. Tämä standardi määrittelee jakeluketjun eri vaiheissa käytettävän puisen myymälälavan rakenteen, mitat sekä sen rakentamiseen käytettävälle raaka- aineelle asetettavat vaatimukset. PALVELU KATTAA MYÖS MYYNNIN JA VUOKRAUKSEN. Olemme yhteistyössä alan toimijoiden kanssa tuoneet markkinoille elintarvikkeiden tavaraliikenteeseen vuokrattavat ja uudelleenkäytettävät myymälälavat. Tämä parantaa lavakannan ylläpitoa ja on kustannustehokas ja järkevä sekä jätehuollon että ympäristön.


Ostamme uusia ja käytettyjä kertalavoja. Ota yhteyttä ja kysy hinnat! Suunnittelemme ja valmistamme myymälätelineet ja -lavat, myyntipakkaukset sekä kampanjamateriaalit asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tarkemmat tuotetiedot saat klikkaamalla viereisen palstan tuotenumeroa. Kerroksia lavassa: kpl.


Kuluttajapakkauksia lavassa: 1kpl.

Mittatiedot: 6x 8x 9mm. Pakkauksissa on mukana säilytystä helpottavat kartonkikannet, j. Eskimo foliovuoka l pakkauksessa on vuokaa. See what people are saying and join the conversation.


Janne Löytänä (KTM) on asiakaskokemuksen johtamisen edelläkävijä Suomessa. Hänellä on vuoden kokemus markkinoinnin ja asiakaspalvelun johtamisesta, koulutustoiminnasta, konsultoinnista sekä yrittäjyydestä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit