Hunton sarket

Yhdistettyä aluskatetta ja tuulensuojalevyä voidaan käyttää kylmiin ja lämpimiin eristettyihin kattorakenteisiin. Hunton Katto -rakenneratkaisu. Se on yhdistetty aluskate ja tuulensuoja mikä tarkoittaa, että kattorakenne tuulettuu vain aluskatteen yläpuolella.


Aluskatelevy on bitumilla kyllästetty ja pinnoitettu huokoinen puukuitulevy, jota käytetään . Myös muut rakennustarvikkeet helposti Taloon. Tämä tarkoittaa, että kattorakenne tuulettuu vain aluskatteen yläpuolella.

Se joka voidaan asentaa pelti- tai tiilikatteen alle suoraan lämmöneristeeseen niin, ettei alapuolista tuuletusväliä tarvita. Yhdistetty aluskate ja tuulensuojalevy lämpöeristettyihin kattoihin. Asennuskuvia löydät Kuvat-valikosta. Se sopii erityisesti kattoihin, jotka eristetään kokonaan harjaan asti . Levy on valmistettu luonnollisista raaka-aineista ja varmistaa turvallisen ja terveellisen sisäilmaston.


Kosteus varastoituu levyihin eikä tiivisty niiden pinnalle. Se on vesitiivis, tuulenpitävä, diffuusioavoin, jäykistävä ja erittäin hyvin lämpöä eristävä. Tuulensuojalevy vähentää lisäksi energiankulutusta, .

Lämmöneriste voidaan asentaa suoraan kiinn. Vaatimuksenmukaisuusvakuutus. Bitumilla kyllästetty huokoinen puukuitulevy takaa terveellisen ja turvallisen sisäilmaston. Sitä voidaan käyttää sekä palkistoissa että kattorakenteissa.


The boards have a special high density cellulose and bitu- men layer on the top face which provides a high degree of water tightness while still . HUNTON SARKET aluskate ASENNUSOHJEET VAROITUS! Ennen asennusta levyjen on tarvittaessa annettava tasaantua siten, että niiden suhteellinen kosteus painoprosentteina vastaa asennuskohteen kosteutta. Avatut pakkaukset on suojattava sateelta.


Erinomainen lämmöneristävyys - Erinomainen kyky. Lisäeristyspakettiin kuuluvat aina: -Eriste- ja tuuletuspuutteiden ja rakennevaurioiden kartoitus. Teemme eristeremonttiemme yhteydessä suunnitelman lisälämmöneristämisestä, tarvittavista rakennemuutoksista ja tuuletuksen . However, the boards also satisfy the . Lisätiedot ja pakkauskoot Sulje lisätiedot. Applications: Vapour open, external sheathing board for use on timber framed roofs and walls.


Kontaktperson, SINTEF Byggforsk. Pohjanmaan Eristepalvelu myy ja asentaa puukuitueristeet Pohjanmaalla jo yli -vuoden ja tuhansien kohteiden kokemuksella. Plaadid tuleb valmis ehitise puhul paigaldada ainult välis- vooderduse või katusekatte taha.

Norway from sustainable waste timber and designed for use as a combined sarking and breather membrane. Tuo levyn puristuskestävyys koolauksen alla on tärkeä pointti. Leijonat ovat lujia, mm .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit