Asko mixed matto ale

Yksinkertaisen kaunis ja luonnollinen käsinkudottu villamatto , joka sopii erinomaisesti skandinaaviseen sisustustyyliin. Tämän erittäin suositun mixed -sävyn värit ovat luonnonvalkoinen ja musta. Matto on suunniteltu Tanskassa, valmistettu valvotuissa olosuhteissa Intiassa. Upeita käsinkudottuja, uniikkeja villamattoja ! Se on pohjoismaiden suurin käsinvalmistettujen mattojen valmistaja.


Linie Designin laajasta mallistosta löytyy matto jokaiseen makuun!

Nimekäät tanskalaismuotoilijat työskentelevät yhdessä intialaisten matonkutojien kanssa, jotta lopputulos on miellyttävän pohjoismainen ja vastaa skandinavisia laatustandardeja. Pehmeä ja yksinkertaisen tyylikäs matto on käsin kudottu. Materiaali on 1 villaa. Annon Jalpaikka on päivä päivältä alkanut näyttää (jos mahdollista, vieläkin) paremmalta omaan silmääni, mutta varsinkin . Asko 140x2Vaaleanharmaa. Niiden tuotteet ovat tunnettuja omaperäisyydestään ja yksinkertaisuudestaan.


Kaikki matot ovat käsintehtyjä. Sorento- matto 200x3cm.

Tutustu ilmoituksiin tarkemmin! Ole ensimmäinen tuotteen arvostelija. Lisää toivelistaan Lisää vertailuun. Aika on jälleen pyörähtänyt reilusti eteenpäin, siitä kun viimeksi päivittelin blogia. Viimeiset kolme päivää olemme olleet muuttoapuna.


Sitä ei muistanutkaan miten raskasta pakkaaminen, kantaminen ja vanhan sekä uuden asunnon siivoaminen on. Puuttuu: ale asko mixed - olohuone-fi. Matossa luonnonvalkoista ja mustaa kudottuna sekaisin.


Se on saavuttanyt myös jonkinlaisen blogimattoaseman , sillä sellainen löytyy todella monen sisustusbloggaajan kotoa. Askon mattovalikoima on laaja ja sieltä löytyy jokaiseen kotiin sopiva mattoratkaisu. Mattunderlägg rekommenderas för att.


Halusimme olkkariin isomman maton ja ostimmekin käytännöllisemmän värisen, mustan maton , mutta se ei sopinut huoneeseen alkuunkaan. Musta matto lähti palautukseen. Välimuistissa Samankaltaisia 4. Matto on kuitenkin vaalea, mutta musta lanka antaa kivan kontrastin vaaleille kalusteille. Erilaiset matot – lampaantaljat, pyöreät matot , käsinkudotut matot , itämaiset matot tuovat kotiisi mukavuutta ja tunnelmaa.


Matot kätevästi myös verkkokaupasta.

Tästä uutuudesta vaan en ole vielä varma, pysyykö se. Tilatessa tuo materiaali herätti eniten epäilystä. Tämän kirjoituksen tärkein anti onkin ylistää blogimaailmaa, jonka avulla löysin meille täydellisen maton. Olohuoneessamme on kaksi uutta mattoa.


Toinen on meille, toinen on pienelle. Ei voi mitään ja aivan sama, sillä tykätään tästä tosi paljon. Koko on suurempi, kuin mitä meillä on aikaisemmat .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit