Värillinen puuöljy sisäkäyttöön

Erityisesti puun käsittelyyn kehitetyt Osmo Color - puuöljyt suojaavat ja sävyttävät puupintoja sekä sisällä että ulkona. Luonnon raaka-aineisiin perustuva Osmo Color - puuöljy imeytyy puun pintasolukkoon antaen puulle kestävän, joustavan ja huokoisen suojan kulutusta ja säätä vastaan. Puuöljyt ovat helppokäyttöisiä ja . Osmo Color Värillinen Öljyvaha sopii puulattioiden ja huonekalujen sävyttämiseen ja suojaamiseen kodin sisätiloissa. Facet Value Kuulotteet ja puuöljyt. Junckers rustic puuöljy on värillinen puuhun hyvin imeytyvä uretaanikovetteinen puuöljy lattioille, työtasoille ja muualle sisäkäyttöön.


Ne suojaavat puuta kosteudelta ja lialta sekä vähentävät pinnan halkeilua. Kuullotteet ja puuöljyt suojaavat puuta ilmastorasituksilta ja tarjoavat ympäristöön sopivan värin peittämättä puun omaa kauneutta. Uudet puupinnat kannattaa pohjustaa mahdollisimman nopeasti Valtti-Pohjusteella tai Valtti Akvabasella ennen värillisen kuullotteen käyttöä. Parhaan suojan UV- säteiltä saat värillisillä puuöljyillä.


Voit yhdistellä sävyjä, esim. Sopii hyvin tiikille, tammelle, mahongille ja muille puulajeille sekä lämpökäsitellylle puulle. Suojaa kuivumiselta ja likaantumiselta. Muodostaa kauniin, kestävän pinnan. Kuivuneesta pinnasta ei erity haitallisia . Valtti Kaluste- ja terassiöljy on värillinen puuöljy ulkokäyttöön, esimerkiksi pihakalusteiden, terassien ja laiturien käsittelemiseen.


Liuotinohenteinen Valtti Kaluste-. Valtti- puuöljyllä voit suojata puupuhtaat tai aikaisemmin. Ehkäisee puun halkeilua sekä antaa puulle vettä ja likaa hylkivän, kuultavan jakauniin pinnan. Vesiohenteinen ja öljypohjainen puuöljyemulsio.


Kiinanpuu- ja pellavaöljypohjainen syvälle puun solukkoon tunkeutuva puun, kuitulevyjen yms. Voidaan myöhemmin käsitellä esim. Sateenkaari Perinnetaidon petroliöljymaalilla tai venelakalla.


Puuttuu: värillinen Tikkurilan Valtti-puuöljyillä suojaat puiset rakenteet - Rakentaja. Levitä öljyä useana kerroksena. Pintaa karhentava Valtti Non-Slip vähentää esimerkiksi sateen.


Välimuistissa Käyttökohteet: Uusille, käsittelemättömille pinnoille tai puuöljyllä ai- emmin käsitellyille pinnoille ulkona. Terassit, laiturit, puutarhakalus- teet, aidat, puuritilät yms. Suosittelemme käyttämään värillistä puuöljyä , sillä sävytetty tuote suojaa puuta paremmin säärasituksilta kuin väritön.


Erityisesti puulattioiden käsittelyyn soveltuva, kevyesti pigmentoitu, värillinen Öljyvaha on kasviöljyihin ja luonnonvahoihin perustuva puun pintakäsittelyaine sisäkäyttöön. Tuote antaa silkinkiiltoisen, kestävän pinnan höylätylle tai hiotulle puulle. Yhdestä kahteen käsittelykertaa käyttökohteesta riippuen. Riittoisa, ohuesti levitettävä.


Seiniin, kattoihin, kalusteille, huonekaluille, leluille jne. Käytetään myös värillisten lattioiden tekemiseen .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit