Rakennusteline

Turvalliset ja jämäkät alumiiniset rakennustelineet ovat tärkeä apu rakennuksilla ja työmailla työn sujuvuuden takaamiseksi! Valikoimamme telineitä voi korottaa ja monipuolistaa korotusosien ja lisäosien avulla, joka tekee käyttöalueesta monipuolisen. X-Tower-telineen voit kasata jopa minuutissa! Hyvät tikkaat ja telineet, niin työt sujuvat ja turvallisuus on taattu.


Bauhausista erilaiset tikkaat ja rakennustelineet , myös netistä.

Mitat: 3x 1x cm. Pakkauksen mitat: x 2cm. Katso laajennuspakkauksia ja 4. Telineen käyttämä pinta-ala, kun tukijalat on taitettu esiin: 30xm. Laajennusosa pakkaukseen ja 3. Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta.


Poistunut valikoimasta Ei valikoimassa Tilattavissa myymälästä Tilattavissa myymälästä Saatavilla verkkokaupassa Tilattavissa heti saatavilla Sopimushintasi Norm.

Kahden ristikkäisen poikkipuun ansiosta erittäin vakaa. Telineessä alumiiniputkirunko, purettavissa varastointia varten. Kampanjatuotteena Amo H -peruspaketti, joka on yhteensopiva myös HI-way-, Flex- ja Monty-telineiden kanssa.


Korkeus 4m, pituus m, leveys m Sisäpuolinen porrasnousu Tällä sivulla ilmoitettu hinta koskee peruspakettia. Kampanjapaketti sisältää (kuten kuvassa) kpl POV 5Vapaakulkupääty kpl PO 546 . Teline kasataan kolmesta 2m korkeasta päädystä ja ylös tulee metrin kaidepalat. Työtasoista 3kpl on kiinteää, 1kpl aukeava malli.


Tikkaat – Verkkokauppamme valikoimista löydät niin tikkaat kuin rakennustelineet. Instant alumiini telineitä m. Alumiinitelineet ja rakennustelineet. Pirkkala › XXX laite tmi Liike.


Mallistostamme löytyvät rakennustelineet sekä ulko- että sisäkäyttöön. Rakennustarvikkeet ja työkalut. Haki-telineet ovat omiaan ulkotöissä, kuten julkisivujen muurauksessa.


Voit koota osista hyvin erikokoisia telinekokonaisuuksia tarpeesi . Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön, voidaan käyttää myös portaissa.

TELINE TILAPÄISESTI LOPUSSA. Kestävä alumiinirakenne, nopea ja helppo kasata. Työssä haluttiin tuoda selkeyttä rakennustelinealalle yleisiin työmenetelmiin ja rakennustelineiden rakentamiseen. Työssä käyvät toteen rakennustelineiden monimuotoisuus ja soveltuvuus rakentamisessa sekä työturvallisuustekijät.


Opinnäytetyössä esiteltiin sääsuojaukseen liittyviä periaatteita. Lisäksi käytiin läpi asioita .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit