Ötökkäverho tokmanni

Original Luxus oviverho Suojaa kotisi hyttysiltä! Suomen suosituin oviverhomalli niin kotiin kuin mökillekin. Oven koko voi olla maksimis. Hyttysistä kärsivät kaikki maaseudulla asuvat.


Varsinkin metsässä on ajoittain mahdotonta kulkea ilman asianmukaista suojaa. Leppoisa kesäinen illanviettokin muuttuu helposti painajaiseksi, kun verta himoitsevat hyttyset tekevät joukkohyökkäyksen. Ei hätää, hyttysiä häätämään on keksitty lukuisia . Estää tehokkaasti hyttysten ja muiden ötököiden pääsyn sisätilohin. Hyönteisoviverho magneeteilla. Ovesta kuljettaessa kaksiosainen oviverho sulkeutuu.


S-Ryhmän yksinmyyntituote. Oviverho sopii useimpiin oviin joiden maksimi koko on 95x235cm. En ihan tarkkaan muista enää, mutta tuolla välillä oli. Kelpaa ainakin huussin oveen jos ei muuhun.


Siinä kiinnitys kattoon eli ovien väliin onnistuu ja molemmat ovet voi sulkea verhon jäädessä niiden väliin. Magneetti-oviverho on odotettu uutuus! K-rauta myy tätä perinteistä n. Asun kerrostalossa ja ikkunoita ei voi pitää kuin sentin raollaan, kun heti puskee ampiaiset ja muut ötökät sisälle.


Mistä voisi ostaa jotain verkkoa. Se loppui siksi, että ketjun pääliike Tokmanni avasi uuden suuren myymälän Nummelaan. Siellä kävin parikin kertaa etsimässä kamoja, joille oli tarvetta. Nimittäin LED-otsalamppu lepakkoiltoihin, muovimatto selkäjumppaa varten ja ötökkäverho hyttyskauden helpotukseksi.


Kaikkia löytyi, mutta hinta ei . Löydä parhaat tarjoukset ja kuvastot kohteelle Tokmanni kaupungissa Mäntsälä ja Supermarket. Aloita säästäminen Tiendeossa! Tähän avuksi tulee Magic mesh - hyttysverkko. Puuttuu: tokmanni Lomalla puutarhassa: Suositellut ostospaikat lomallapuutarhassa.


Välimuistissa Samankaltaisia Tokmanni. Matalaa pajuaitaa 4kpl, - Koristeverkkoaitaa. Tuijille aurinko- ja pakkassuojakangas 99-(kpl pientä - kpl isoa) - Maanpeiteharso 99.


Puutarhahanskat (kangasta ja kumia) n. Tokmanni -verkkokaupasta löydät laajan ja jatkuvasti uudistuvan kattauksen kiinnostavia tuotteita mm.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit