Akryylilevy 20mm

Akryylilevy XT kirkas 20mm. Naarmuuntumisen kestoa voidaan parantaa pinnoittamalla. Toimitamme muovilevyjä vakiomitoissa tai määrämittaan sahattuina. Kirkas pleksi soveltuu mm.


Materiaali on PMMA akryylia tai vaihtoehtoisesti polykarbonaattia. Tilaa pleksit kätevästi ja nopeasti nyt verkkokaupastamme. Minimitilaus €, rahti €. SUULAKEPURISTETUT AKRYYLILEVYT PMMA. VALETUT AKRYYLILEVYT PMMA.


Valkoinen satiininauha - 25mmx25m. Violetit ruusunterälehdet - n. Hopeiset helminauhat - kpl. Vaikka akryyli onkin selvästi halvempaa niin sitä ei tosiaan kannata mennä ostamaan.


Polykarbonaatti on listahinnaltaan todella. Isosta määrästä ei ole kyse joten jos jollain . Varastolevyvalikoimastamme löytyvät mm. EUR, Fasetti pyöreä 15- 16mm . Tutustu meidän tuotevalikoimaamme.


KOROKE 20MM KIRKAS AKRYYLI. Tablettiteline Samsung Galaxy Tab 3. Teline laboratorioon näyte- etiketeille. Puhujanpönttö MDF ja akryyli. Kyltit baaritiskiin led-valoilla. Viesti Kirjoittaja Tahnalahna 00:1 20.


Moi Huvittaisi tehdä akryylistä itse akvaario, alkuun max 150cm leveä, 60cm syvä ja korkeus tai ylöspäin. Kyselin eräästä liikkeestä tarjousta ja olisivat tekemässä tämän 20mm paksusta pleksistä! Saatavana myös Satiinipintaisena. DealExtreme: sta ja ilmainen toimitus. Ominaispaino akryylilla ja polykarbonaatilla on sama, mutta akryyli on jäykempää.


Iskunkesto lasiin verrattuna on hyvä mutta ei polykarbonaatin luokkaa. Käytetyimmät vahvuudet ovat 15mm ja 20mm. Meluaidan sijainti, yksittäisen aukon koko ja muoto sekä kiinnitystapa .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit