Polttava wc kokemuksia

Onko kokemuksia polttavasta kuivakäymälästä? Voiko tosiaan käyttää myös käsisuihkua,kuten lupailevat? Syksyllä mökille laitettu Separett Flame polttava käymälä.


Jos korvausilmaa liian vähän, poistoilma lämpenee liiaksi ja laite kytkeytyy poltto-ohjelma häiriötilaan. Sähkö veskeistä kokemuksia esim.

BioLet etsitään mallia joka tekee jätöksiksi vain tuhkaa veskin pitäisi tulla todella pieneen tilaan. ViestiKirjoittaja Luxa 14. Kaveri suunnittelee rintsikan yläkertaan vessaa ja hakee helppoa ja käytännöllistä ratkaisua.


Nykyään tuntuu olevan kaikennäköisiä ratkaisuja olemassa! Mun mielestä jotenkin kaikkein huisin kuivakäymälä oli Incinoletin polttava käymälä :o Siinä jätöksen tehtiin muovipussiin, joka käytön jälkeen tippui sitten luukusta alas (kun kansi suljettiin). Pönttöä polttaa ulosteet, ja uloskipattavaksi jää vain tuhkaa. Se oli mun mielestä jotenkin tosi vinkeä, vaikka ekologiselta kannalta ei .

Uusi lakihan edellyttää, että jätevedet tulisi järjestää lainmukaiseksi 31. Laki koskee kaikkia niitä, jotka ovat 1metrin päässä vesistöistä tai . Kuivakäymälämalleja löytyy nykyään melkeimpä jokaiseen tarpeeseen niin sisälle kuin ulos, mökille kuin kokoaikaiseen käyttöön. Suomalaiset kuivakäymälät ja harmaavesijärjestelmät.


Olemme myös tehneet kätevän . Nykyaikaiset kuivakäymälät eivät haise, eikä tyhjennyksessä likaa käsiä. HS neuvoo, miten löydät monien mallien joukosta sopivan mökillesi. Itselläni on tilanne mökillä ettei vesivessaa voi järkätä ja haluaisin sisävessan.


Onko kellään kokemusta polttavasta vessasta. Kompostoivia kärpäsloukkuja en halua. Netistä ei löydy asiantiimoilta yhtään asiallista vastausta (pelkkää naljailua asiasta). Katsotaan tuleeko nytkin ns. Sisällä käytetään yleisimmin kompostoivaa, pakastavaa tai polttavaa kuivakäymälää.


Sekä pakastava että polttava käymälä toimivat sähköllä eli ne asennetaan tuomalla vessa sisään ja pistämällä töpseli seinään. Parhaalle vaihtoehdolle näytti polttava wc -pytty. Kokemuksen ja tuttujen äänellä tämän kirjoitan.

Biovessa tyhjennys on tullut jo verran vaativaksi ja kertoja tullut vuoteen runsaahkosti, että helpommalla haluaa päästä, siksi polttava Cinderella, tuhkimo, kaiken tuhkaksi muuttaja tuli apuun. Polttava käymälä - Hanki polttava käymälä DT-keskuksen valikoimista. Tutustu tarjolla oleviin tuotteisiin. Tällä hetekllä parhaat asiakkaiden kokemukset Incinolet mallista . Polttavat ja pakastavat sähkö- WC :t saat edullisimmin Taloon. Valikoimissamme huippubrändit kuten Cinderella ja Separett.


Olis tarkoitus saneerata vanhat viemärit talossa ja tuli ajatus et jos laittais vanhan vesiklosetin tilalle kuiva wc :n. Eli onko kokemuksia kuivavessoista. Maksavatko paljon, onko hankala asentaa, Toimivatko hyvin, onko haju haittoja, ovatko käytössä iso töisiä eli onko tyhjentäminen ja puhtaana pito iso töistä? Cinderella on sähköllä polttava käymälä , joka polttaa virtsan ja ulosteet korkeassa lämpötilassa. Olihan siellä tuuletusputken vieressä komia muurailla kun wee cee poltteli paskaa;)Karmea haju tai no paskan haju siis hehe;)Mites ku sellanen paskaa polttava kuljin laskeutuu aluelle tai useampi;)?


Taitaa vanha sanonta pitää silloin paikkansa. Paska haisee olit yksin tai seurassa. Miksi valita polttava wc ? Polttava wc polttaa virtsan ja ulosteet korkeassa lämpötilassa - lopputuloksena syntyy pieni määrä tuhkaa. Jätteiden poltto tapahtuu suljetussa polttokammiossa ja polttokaasut johdetaan ulos ilmastointiputkella.


Tehokas polttoprosessi pienentää jätteen määrää ja tyhjennettävää tuhkaa muodostuu . Sisäkäyttöön suunnitellut haihduttavat, polttavat ja pakastavat mallit tarvitsevat sähköä toimiakseen. Virtsan haihduttava käymälä ei kestä ylikäyttöä, joten käyttäjämäärän kanssa on oltava tarkkana – mökin vessapoliisi voi ohjata vieraita välillä luonnon helmaan. Jätteen polttava eli tuhkaava käymälä on . Mielenkiintoista luettavaa mallivertailusta sekä myös polttavan wc :n käyttöön liittyvistä yleisistä kokemuksista. Erityisesti talvikäytössä käyttömukavuuteen vaikuttaa laitteen ilmankierto.


Markkinoilla on laitteita jotka ottavat korvaavan ilman huonetilasta ja laitteita jotka ottavat sen suoraan ulkoa. Koska polttavan vessa käyttää .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto