Lego leikkimatto

Tällä emännällä on taas kone ollut kiinni jo monta päivää ja puikoillakin jo toista viikkoa villasukka, joka ei tunnu etenevän :D On tainnut tämä töiden alku viedä veronsa. Töiden jälkeen oon touhannut poikien ja kun saanut herrat nukkumaan, niin ei oo jaksanut itekkään tehdä muuta kuin . Loistokuntoinen leikkimatto. Nouto Nekalasta arkisin tai Sahalahdelta koska tahansa.


Yhteydenotot tekstiviestillä tai Torin viestillä.

Naruista vetämällä alusta muuttuu pussiksi. Jos käsityöinnostus roihahti, katso, mitä kaikkea voit ommella vanhoista farkuista. Tästä löydät myös ohjeet villasukan kutomiseen! Koristetyynyjä voi puolestaan ommella vaikka vanhoista t- paidoista tai mekoista.


Katso ohjekuvat ompeluun. PlayGo sopii minkä tahansa leikin alustaksi, esimerkiksi lego -, nukke- ja autoleikkeihin. Omassa pussissaan lelut on myös helppo ottaa mukaan mummolaan, matkalle, leikkipuistoon tai vaikkapa rannalle – ja mukana tulee samalla myös oma tuttu leikkialusta.

Matto kestää konepesun, eli se on helppo pitää puhtaana. Vauvan on mukava maata pehmeällä ja ihanalla matolla, jonka päällä vauva voi tutkia yläpuolella leikkikaaressa roikkuvia leluja. Maton päällä vauva voi opetella ryömimään ja kannattelemaan päätään. Värikkäät puuhamatot leluineen tarjoavat paljon iloa ja stimulaatiota vauvallesi.


Jollyroomista löydät laajan valikoiman . Täältä löydät hienot leikkialustat useilla erilaisilla teemoilla. Kätevä laadukas, puuvillainen kangaspussi, jolla esim. Pussi sopii myös vaikka pyykkipussiksi, retkialustaksi. Kankaan pohjaväri on luonnonvalkoinen.


Mahtava leikkimatto ja metallirunkoinen paloauto Palomies Samin maailmasta! Leikkimatto on halkaisijaltaan 1cm. Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Nykyään yhtiön omistaa itse perustajan lapsenlapsi. LEGO on kasvanut pienestä puusepän pajasta nykyaikaiseksi kansainväliseksi yritykseksi ollen yksi maailman isoimmista lelujen valmistajista.


Perinteinen LEGO palikka lanseerattiin . Hauskat leikkialustat lastenhuoneeseen antavat leikkeihin aivan uusia ulottuvuuksia.

Lego Friendseillä on mukava leikkiä Heartlake Cityssä. Pyydä ystävät mukaan ja leikkiseikkailut voivat alkaa. Kun kaupunkielämä alkaa tuntua liian painostavalta, voit aina kääntää alustan ja . Suosion salaisuus on lopulta melko yksinkertainen: LEGO -leikit ovat opettavaisia, mielikuvituksekkaita ja todella hauskoja. LEGOn historia alkoi, kun . Nukkekoti Tervetuloa Peppi Pitkätossun maailmaan, jossa saa olla hieman vinksin vonksin! Tässä puisessa Huvikummussa on myös leikkimatto.


Talossa on portaikko, tikkaat ja pahvinen alusta, jossa näkyy Pepin puutarha ja satama. Mukana myös tarra-arkki, josta taloon saa verhot, kuvia ja lieden. Toisella puolella tuttu sydämen muotoinen järvi ja autotiet.


Alusta on tilattavissa ainakin täältä. Lekmeriltä saat turvalliset ja suositut lelut. Hänellä on myös 80-luvulta vanha lego - leikkimatto , jonka saa avattua ympyränmalliseksi ja suljettua helposti narulla pussiksi. Kunhan omat poikamme kasvavat (ovat siis liian pieniä nyt), ajattelin tehdä toisenkin .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit