Ikkuna puutavara

Ikkunan korjaaminen onnistuu varaosilla. Kokonaan uuden ikkunankin voi rakentaa itse. Heloitettu ikkuna ilmanpintaheloja, puuosat liimattua mäntyä. Kaksipuitteinen mökki- ikkuna , mm tasolasein.


Karmin alakappaleessa on alumiininen myrskylista. Ei sisällä ikkunanpainiketta eikä tiivisteitä.

Lahden Rakennustarvike on rakentajan ja remontoijan noutomyymälä ja verkkokauppa Lahden Sopenkorvessa. Laadukas ja edullinen puutavara tulee pääosin omasta tehtaastamme ja ikkunat ja ovet tunnetuilta kotimaisilta toimittajilta. Keittiökalusteet ja kodinkoneet ovat myös omaa . Ikkunoiden ja ovien kautta kulkeutuu huomattava osa lämmitysenergiasta ulos.


Niiden kunnolla on myös merkitystä asumismukavuuteen, sillä vanhat ja huonokuntoiset ikkunat ovat usein vetoisia. Ilmavuotojen hallitseminen ja saneerauksen yhteydessä lisätyt lasiosat pienentävät lämmitysenergian tarvetta. Mäntypuitteinen, vasenkätinen mökki- ikkuna , joka on käsitelty molemmin puolin puunsuoja-aineella.


Sahatavarat ja mitallistetutHöylätty puutavara PiharakentaminenListat RakennuslevytPienrauta Kerto- ja liimapuutOvet ja ikkunat Kattohuovat ja villat Ulkoverhous tuotteet Kaikki . Puutavaran osalta varastomme on erittäin laaja.

Tarvittaessa saat kaikki tuotteet myös määrämittaan katkaistuna. Ovia ja ikkunoita löytyy heti varastostamme. Toimitamme niitä myös tilauksesta asiakkaiden tarpeiden mukaan. Usein ihmetellään miksi vanhat jopa yli satavuotiaan ikkunat voivat olla parempia kuin parikymmentä vuotta vanhat. Syitä on useita, joista keskeisin on puutavaran laatu.


Puuta kuivataan ensi vuosi kuorimatta , . IKKUNATYYPPI Kiinteä puuikkuna, lasituksena 3-lasinen eristyslasielementti. LASITUS Vakiotoimituksessa eristyslasielementtinä Selektiivi 1. Lasin vahvuus ikkunakoon mukaan RT-ohjeita käyttäen. PUUTAVARA Karmit liimattu sormijatketusta lamellista kosteudenkestävällä liimalla. Lakatuissa ja kuultokäsitellyissä puite massiivipuuta.


Rakennustarvikkeiden laajamittaiseen myyntiin ovat erikoistuneet RTV-Yhtymä Oy:n Herajoentien myyntipiste Riihimäellä sekä Lohjan myyntipiste. Varastoimme näissä toimipaikoissa perusrakennustarvikkeita, kuten harkkoja, eristevilloja, sementtituotteita, rakennuslevyjä, ovia ja ikkunoita ym. Saat meiltä tuotteet talon perustuksista julkisivuun, väliseiniin ja kattoon.


Valitse mieleisesi ovet, ikkunat ja portaat ja astu sisälle uuteen kotiisi. Tutustu myös korjausrakentamisen oppaaseemme ja inspiroidu remontoimaan nykyinen kotisi aivan .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit