Capo ravintola

Lahtelaisen ravintola Capon omistaja vaihtui tammikuun ensimmäisenä päivänä. Vapaudenkadulla toimivan yrityksen omistavat nyt puoliksi Jyrki Rautio ja Timi Sjöblom. He ovat tähän asti olleet ravintolassa työntekijöinä. Olimme paikan ainoat asiakkaat, mutta silti palvelu oli olematonta.


Kylmää, piti istua takki päällä!

Aterian annoskoko naisille passeli, hanaoluen hinta kohdallaan, ranskalaiset erittäin hyviä ja kuumia, mutta burger lähes kylmä. Pulled pork murea, mutta hieman mauton, ystävä kehui tavallisen burgerin pihviä oikein hyväksi. Yli vuotta vanhat arvostelut.


Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin. Hyvät pöperöt ja viihtyisä tunnelma. Pyysin pihvin kypsänä mutta sain mediumina. En jaksanut valittaa koska maistui hyvälle.

Asikasystävällisyydessä vähän parantamiseen varaa. Kokonaisvaikutelma erittäin hyvä. Sijainti pysyi ennallaan, mutta kaikki muu ruokalistasta ulkoasuun meni uusiksi. Uusi Capo on täysiverinen burgeripaikka. Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what's great and not so great in Lahti and beyond.


Muistan käyneeni paikassa ainoastaan kerran muutama vuosi takaperin ja alkoholilla saattoi tuolloin olla jotakin tekemistä asian kanssa. Baarin ja taksijonon välissä oli hyvä piipahtaa hakemassa vähän apetta ja Vapari sattuu olemaan täynnä ravintoloita , . Ravintola Capo in Lahti, reviews by real people. Scandic Lahti on täyden palvelun hotelli loistavien kulkuyhteyksien äärellä, Matkakeskuksen vieressä ja kävelymatkan päässä keskustan monipuolisista palveluista.


Voit nauttia maistuvan aterian Scandic Lahti á la carte – ravintolassa. Hotelli tarjoaa myös mahdollisuuden käyttää kuntosalia, saunaa ja . Liikevaihdon muutos , -5 , -2 , , - ,. Liikevoitto , , , - , ,. Paikasta on tullut lähinnä juottola, jonka laskuhumalainen asiakaskunta haluaa nopeaa ja rasvaista mättöä aamun pikkutunneilla. Jyrki Sukula laittoi toukokuussa Kuppilat kuntoon -sarjassa ravintola Capon uusiksi.

Omistaja Jari Keisa ei osoita enää . ESS:n toimittaja Mervi Pasanen haastattelee omistaja Jari Keisaa. Haastattelussa Keisa kertoo, miksi ei enää työskentele ravintolassaan. Virallinen nimi: Capo Lahti OyYTJ. Yhtiön toimiala on pizzeria-, kahvila-, grilli- yms.


Osakkeiden ja arvopapereiden osto ja myyntitoiminta. Yhtiöllä on oikeus omistaa ja hallita kiinteistöjä. Juupajoki, Hiihtokeskus Juupavaara, 30. Savonlinna, Tapas- ravintola Habanero, 7.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit