Lasten teltta sisälle

Lapset saavat leikkiteltasta oman majan, jossa he voivat lukea kirjoja, puuhastella tai ottaa torkut – olipa leikkiteltta sitten sisällä tai ulkona. Leikkiteltta on hauska huonekalu sen paikasta riippumatta! Lasten leikkitelttoja on olemassa useissa eri malleissa ja väreissä. Klassinen tiipiiteltta pitää pintansa lasten suosikkina . Lasten lähes mieluisinta hommaa on rakentaa omia pieniä majoja, koteja ja telttoja, joissa lapsi voi olla kuin pesässä.


Yksinkertaisimmillaan maja syntyy peitosta tuolin päällä, mutta majan ja teltan voi ostaa toki myös kiinteän, tai aina tarvittaessa leikkihuoneeseen pystytettävän.

Jokainen muistaa sen tunteen lapsuudesta, . Lähetetään 4-päivän sisällä. Pop up teltan korkeus noin 90cm. Kivat PEPPI- ja SMURFFIT-leikkiteltat.


Vaikka nykyisin jo alle kouluikäiset lapset viettävät paljon aikaansa erilaisten konsoli- ja tietokonepelien kanssa, on silti ainakin yksi leikki joka pysyy sukupolvesta toiseen. Eripaksuisten tekstiilien käytön ansiosta on teltan sisällä mystinen valo-varjo-tunnelma – vähän niin kuin oikeassa metsässä olisi. Näppärä lasten teltta sisä- tai ulkokäyttöön.


Teltta on helppo kasata ja menee pieneen tilaan säilytyksen ajaksi.

Ei suositella alle 3- v lapsille pienten osien tähden. Varastossa Toimitusaika 1-päivää. Onko ulkona huono sää ja lastenhuone liian ahdas leikeille? Ei mikään ongelma, sillä nyt pienet seikkailijasi voivat valloittaa koko asunnon!


Muutamalla helpolla työvaiheella luot todellisen safari-ilmapiirin kotisi seinien sisälle : Kokoontaitettava lasten teltta tarjoaa myös pienissä tiloissa kivan leikkipaikan pienille ja suurille . Tee itse helposti toteutettava maja lapselle. Pystytä sopivankokoinen teltta sisälle tai ulos leikkipaikaksi. LITTLE TIKES -leikkimökki 39€ Löytyy varastosta. OUTWELL Phoenix - teltan lisäpohja 7€ Löytyy varastosta.


JUNGLE GYM -puheputki 6€ Löytyy varastosta. OUTWELL Nevada - teltan lisäpohja 5€ Löytyy varastosta. JYSKistä löydät lapsille pehmolelut ja automatot - aina edullisesti. Osta myymälästä tai verkkokaupasta JYSK.


Erityisen tärkeitä ovat hyvät (ilmatäytteiset) makuualustat sekä makuupussit, joissa lapset kannattaa totuttaa nukkumaan jo etukäteen. Konttausikäisille turvallinen nukkumapaikka teltassakin on oma matkasänky, jos se mahtuu telttaan sisään. Siinä lapsi pysyy hyvin omalla reviirillään eikä valtaa koko nukkuma-aluetta.


Keskelle lattiaa viritetty teltta , jonka katossa hohti taskulampun valokeila.

Teron jalat työntyivät teltasta ulos, lapset mahtuivat sisälle kokonaan. Kipu viilsi mutta pidätin kirouksen kuten kunnon perheenäidin kuului – juuri sinä aamuna se ei ollut . Omilleen jätetyt lapset tekevät äkkinäisiä ratkaisuja. Hän puki rintaliivit päälleen ja napitti puseroaan kun Ignacio astui telttaan.


Teltta tai ei, kaatopaikan lapset tajusivat, että leijonankesyttäjä ei koskaan koputtaisi ennen sisään astumistaan. Tule tapaamaan leijonia”, Ignacio sanoi . Vinkkejä, pitäis löytää pienille teltta sisätiloihin, mistähän löytyis.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit