Kontio glass house kokemuksia

Kontio Glass House -mallisto syntyi intohimosta modernia arkkitehtuuria ja hirsirakentamista kohtaan. Yhä useampi haluaa omakotitalonsa valmiiksi rakennettuna. Työssäkäyvillä ja ruuhkavuosia elävillä perheillä ei ole usein . Samaan hotelliryppääseen kuuluu myös muutama hirsitalo, Kontion modernia Glass House -mallia. Koska sisustan Kontion kohdetta Mikkelin asuntomessuille ja pääsin myös vierailemaan näissä talossa, lausun nyt ääneen yhden toiveen: . Tunnelmaa voidaan täydentää harkitulla pihasuunnittelulla, moderneilla pihakalusteilla sekä tyyliin sopivilla sisustusratkaisuilla.


Glass House -taloissa avaruutta ja näkymiä luova lasi sekä hyvinvointia edistävä hirsi täydentävät materiaaleina hienovaraisesti toisiaan. Kontio on kehittänyt Glass House -mallistoa varten rakenteen, jonka avulla rakennukset voidaan toteuttaa ilman turhia väliseiniä. Huviloiden hirrestä valmistetut päätyseinät ovat umpinaisia. Laajat lasipinnat pitkillä sivuilla, rakennuksen edessä ja takana, avaavat esteettömän näköalan ulos luontoon.


Olemme perheyritys jolla on pitkä kokemus rakentamisesta. Teemme yhteistyötä suomalaisten hirsi- ja elementtitoimittajien kanssa ja työn laatu sen mukaista. Tulemme 5-hengen ryhmällä asentamaan nopeasti ja laadukkaasti.


Lähetä ihmeessä lisää infoa ja sunnitelmia sähköpostiimme niin suunnitellaan yhdessä lisää. Huvila on suoranainen tilaihme, joka herättää mahdollisuuksillaan mielikuvituksen lentoon. Moderni rakennus isoine ikkunoineen soveltuu parhaiten tontille, jossa on kaunis luonto ympärillä”, Valanti toteaa. Messuilla esiteltävä kompaktin kokoinen linjakas rakennus soveltuu monenlaiseen käyttötarkoitukseen, esimerkiksi omakotitalon pihapiiriin vierastaloksi.


Isot lasipinnat aukeavat terassille ja puutarhaan, joten Glass House toimii myös puutarhapaviljonkina. Reilu vuosi sitten markkinoille tuotu Kontio Glass . Kontion Glass House -talomallisto esittelyssä myymälässämme 17. Huippu-uutuus on vihdoin saatavilla! Kalifornian Palm Springsistä inspiraatiota saanut Glass House –talomallisto vie hirsitaloarkkitehtuurin uudelle tasolle.


Yhdistetty olohuone ja keittiö. Selkeä pohja ja paljon lasipintaa. Vielä vähän enemmän lasipintaa. Nämä kriteerit mielessämme lähdimme etsimään sitä oikeaa mökkimallia, joka matkan varrella olisi voinut muuttua myös arkkitehdin . Etelä-Savon Kulttuurirahaston myöntämä palkinto annetaan vuosittain puualalla merkittävästi ansioituneelle toimijalle.


Lisäsimme vasta uusia malleja. Harjakattoinen mökki pergolalla alk. Lisäksi Honka -taloilla ja Kontiolla on muutama oikein kivannäköinen saunarakennus, joista voisi poimia ideoita. Tämä ja moni muu asia mielessä suuntaan ensi viikolla Asuntomessuille. Jospa sieltä tarttuisi uutta vinkkiä matkaan!


Viimeistele talosi tyyli. New Canaanin The Glass House. Kun taide yhdistetään voimakkaisiin sisustusväreihin, saadaan parhaimmillaan kokonaisvaltainen kokemus , jossa sekä rakennus että sisustus ovat . Osa PRT –Forest Konsernia.


Maailman suurin hirsiyritys. Johtavia teknologiassa, innovaatioissa ja laadussa. Taloudellisesti vahva yritys.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit