Kastelujärjestelmä kotiin

Kukkien ja kasvien kastelu onnistuu myös lomalla. Näppärillä kikoilla helpotat puutarhanhoidosta johtuvaa loma-ajan stressiä – kurkkaa ne tästä! Hemmottele itseäsi itse kasvatetuilla tomaateilla ja värikkäillä kukkapenkeillä. Pidä viljelmäsi kunnossa, niin voit nauttia niistä koko kesän ajan.


Huolehdi kasvimaan, ruukkukasvien ja kukkapenkkien kastelusta. Kokoa kastelujärjestelmä letkuista, liittimistä ja sadettimista ja . Lue lisää loman aikaiseen kasteluun tarkoitetuista GARDENA-kastelutuotteista. Hong Kongista löydät laajan valikoiman kastelutarvikkeita pihan ja kasvien hoitoon aina edulliseen hintaan! Oletus Suositut Uusimmat Hinta Nimi.


Smart kastelujärjestelmä pitää huolen jopa kymmenen kasvin kastelusta samalla kertaa! Hinta 6€) Etsitkö hyvää ja helppoa ratkaisua kasvien kastelulle niin arkipäivään kun loma-ajoille? Blumat kastelujärjestelmä kastelee kasvit puolestasi es. Minä virittelin Blumatin eilen. Kastelujärjestelmä Season Watermate.


Meinasi olla niin pahoja ongelmia, että ajattelin lyödä kintaat tiskiin. Vesi ei kulkenut ei sitten millään. Tulin siihen tulokseen että jossain täytyy olla tukos.


Puhaltelin hanaan aikani ja . Kukat janoavat vettä myös lomien aikaan. Näiden vinkkien avulla onnistut huolehtimaan kasvien loma-ajan kastelusta. Täältä löydät kaiken, mitä tarvitset kasteluun, itsekastelevista ruukuista erilaisiin automaattisiin kastelujärjestelmiin.


Kun vesi siirtyy tasaisemmin kasvien käyttöön, kasveilla on paremmat kasvuedellytykset. Voit valita altakastelun, puoliautomaattisen tai täysin automaattisen kastelun. Willab Gardenilla on laaja valikoima erilaisia kastelujärjestelmiä istutuksiasi varten. Järjestelmän valinta riippuu tarpeistasi.


Meillä on yksinkertaisia ja kehittyneempiä kastelujärjestelmiä ja paljon erilaisia tarvikkeita, joita voi täydentää tarpeen mukaan. Ota Maria Nordinin vinkit käyttöön ja tee kätevä kastelujärjestelmä. Kasvien kastelu tuottaa usein ongelmia lomalle lähtevälle ruukku- ja parvekepuutarhurille.


Muutaman päivän ruukkukasvit pärjäävät kyllä ilmankin kastelua, m. Ei tarvitse painevettä, vesisäiliö riittää (ei sis.). Keraaminen anturi reagoi maan kosteuteen. Kasvihuoneen käytössä on muutamia perusasioita, joita kannattaa huomioida. Kun maa on halutun kostea, lakkaa kastelu automaattisesti. Poimi K-raudan ohjeet kasteluun ja oikean lämpötilan saavuttamiseen.


Automaattikastelijan avulla kastelet kukkia myös poissa ollessasi, esimerkiksi loman aikana.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit