Imurin suulake electrolux

Pölynimurin moottoroitu mattotampparisuulake Sumo Active. Suulakeen alla moottorilla pyörivä harjatela. Tarkista sopivuus imuriisi tarkemmasta näkymästä. Ei sovi imureihin , joissa teleskooppiputken . KITPerfect Care Animal Care Kit – mm:n soikea liitäntä.


Aidot vaihdettavat pölypussit, suodattimet, hihnat, letkut, välineet ja tarvikkeet asennusohjeilla.

Sama suulake sekä kovalle lattialle että matoille. Imee pölyä matkan päästä ja myös sivuilta. Harjakset voidaan ottaa halutessa käyttöön tai pitää ylhäällä myös kovalla lattialla. Pienikokoinen, kevyt ja . Kauttamme saat yhdistelmäsuulakkeet, parkettisuulakkeet ja muut imurin suulakkeet kaikille imureille. Erilaiset harjasuulakkeet soveltuvat erilaisten materiaalien imuroimiseen.


Vertaile täällä imurin suulakkeita ja löydä parhaat tarjoukset! Imurin suulakkeita on monia erilaisia, pieniä, suuria, ohuita jne. Halpa Vertaa kaikki suulakkeet hinnat alle euroa.

Imurointi sujuu paljon mukavammin, kun suulake rullaa kivasti matolla ja parketilla. Lisäksi verrattuna alkuperäisuulakkeeseen imuaukko on suurempi, joten ärsyttävät jalkapohjantappajalegotkin sujahtavat vaivihkaa imuriin. Hinta on melko… Lue koko . Pölypussit, suodattimet ja suulakkeet pölynimureihin.


Valikoimasta löydät myös pölysäiliöt ja muut tarvikkeet kodin siivoukseen. Powerin valikoimasta löydät käytännöllisimmät siivoustarvikkeet, pölypussit ja imurien lisäosat. Eri muotoiset ja useisiin käyttötarkoituksiin sopivat imurin suulakkeet sekä useisiin eri imurimalleihin asennettavat HEPA-suodattimet. Nettopartsin varastossa on yleisimmät suulakkeet lähes kaikille pölynimurimerkeille.


Helppo tilata suulake pölynimuriin verkkokaupassamme ja nopea toimitus omasta varaosavarastostamme. Miksi rinnat ovat arat raskauden aikana? Nimimerkki: Kirjoita vastaus.


Yhdistelmäsuulake säädettävä putkikoko - mm. Sopii kaikille pinnoille ja kaikkiin imuriputkiin säädettävyytensä ansiosta. Siksi olemmekin panostaneet laajaan valikoimaan, josta löytyy sopiva imuri jokaiseen makuun.


Tutustu tarkemmin pölynimureihimme ja valitse sellainen, joka sopii juuri sinulle ja lompakollesi. Painaako vaakakupissa eniten tehokkaat suodattimet, hyvä imukyky, hiljainen ääni, pitkä johto vai kenties jokin muu? Mukana on pölyharja, joka soveltuu kirjahyllyjen, pöytien, laatikoiden ja jalkalistojen puhdistukseen.


Rakosuulake on erinomainen . SpeedyClean on joustava ja matala suulake , joka puhdistaa sekä kovat lattiat että mattopinnat.

Patentoidun muodon ja liikkuvien nivellysten ansiosta SpeedyClean - suulakkeen ohjaaminen sujuu kevyesti. Meiltä löydät myös suositut suulakkeet , joiden erityinen muotoilu mahdollistaa imuroimisen matalien huonekalujen alta. Täältä löydät eri pölynimurimerkkeihin sopivat tassut ja muut .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit