Hay pinocchio matto

Jokainen yksittäinen pallo on huovutettu käsin ja pujotettu nauhaan, kuten helmet. HAY merkitsee kestävää muotoilua ja korkealuokkaisia tuotteita. Vierailija kirjoitti: 4e, edellyttäen, että kunnossa ei ole mitään vikaa.


Jos on pientä vikaa, niin 3e, ja mitä enemmän vikaa, sitä halvemmalla. Oletan, että haluat kuitenkin saada sen myytyä.

Joo, halu on enemmän saada myytyä kuin tienata. Ihana mattohan tuo on, muttei enää oikein istu sisustukseen. Hinta liikkeessä: 28€. Niinkin matala kuin: 2€.


Laadukas matto tekee lastenhuoneen lattiasta lämpimän ja pehmeän leikkialustan! Valitse upeasta mattovalikoimastamme kotiisi sopiva materiaali: villa, puuvilla tai akryyli. Soveltuu toki myös moneen . Kyseistä mattoa olen muutaman kerran alennusmyynnissä miettinyt tytön huoneeseen, minusta se on täydellinen juuri lasten huoneessa.

Hayn matto teetetään myöskin Nepalissa eettisin perustein. Formverk Store ja Formverk Living ovat modernin muotoilun kohtaamispaikat Helsingin keskustassa Annankadulla. Värejä on muutamakin, mutta minä tykkään näistä tosi monivärisistä.


Ajattelin tulla siitä vinkkaamaan teillekin, kun lupasin Hertalle siitä kertoa . Ilmeisesti nämä karkit ovat värikkäitä palloja. Matto on saaut nimensä tanskalaisen karkin mukaan. Huovutuksen jälkeen värikkäät paljon on pujotettu naruun . Yksi hankintalistalla vielä oleva asia on kuitenkin olohuoneen matto, sillä en ole löytänyt oikein mitään mieluisaa. Kieltämättä jäin miettimään, että tuon värinen palleromatto voisi sopia tänne nykyiseenkin kotiin.


Poista kaikki suodattimet . Lupailin viime Päivityksessä tarjota tällä kertaa lisää huopapallo-ideoita. Näppärät voivat napata ideat ja toteuttaa nämä ihanat sisustuksen herkut itse. Viime postauksessa olikin kuva messuilta Figuluksen osastolta, josta voi ostaa huopapalloja. MÄ HALUUUUUUUUUUUUUUUUUN! Mielessä on pyörinyt pojan huoneeseen matto , jonkinlainen lapsenomainen, hauska ja värikäs.


Niin ihana ja olisi huoneeseen täydellinen!

Etsä sisko osaisi tehdä . Pinocchio - matot on tehty käsin Nepalissa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit