Designbetoni hinta

Uuteen kotiin -blogissa on melko tuore ja tosi kattava kirjoitus betonilattiasta DIY meiningillä. Heillä betonilattia on ainakin kuvien perusteella aikalailla harmaampi. Sitä en tiedä, että oliko . Yksittäisenä hankintana tämä oli meille arvokkain hankinta, n. Olemme avanneet uuden sivuston designbetonille.


Sivustolla on enemmän tietoa ja kuvia tarjoamistamme designbetonilattioista. Siirry tästä uudelle designbetoni - sivustolle. Väriltään elämyslattia voi olla betonin värinen, valkoinen tai värjätty. Sain värikartan postissa ja muutamaa päivää ennen valuja teimme tekijän kanssa treffit talolla. Olipa pieni yllätys se värikartta, siinä ei minusta nimittäin ollut ollenkaan vaaleanharmaata!


Värikartan suppeus ehkä selittää myös hintaa. Tiesin, että hinta tulee olemaan reilusti kalliimpi, kuin olin alkujaan ajatellut, mutta lattia on niin iso ja tärkeä elementti, ettei siinä kohtaa kannata säästää. Mielummin laadukas, toimiva ja hyvännäköinen lattia, . Siitä, mikä hinta pinnoitteelle on tällä hetkellä en tiedä, mutta meille se maksoi töineen n. Olisi kiva kuulla pinnoitteesta vähän neliöhintaa, en tosin tarkkaa hintaa tarvitse ja ei tarvitse kertoa ollenkaan mikäli et halua. Hän lähetti ensin tarjouksen, hinnat hän tuli tontille sopimaan, sovimme pimeän hinnan.


Hän otti jopa kilometreistä ALV:n. Asia on viety tutkintaan ja kuluttajavirastoon. Olen pahoillani jos kirjotin viestini niin epäselvästi, että siitä ymmärsi minun olevan kysymässä lattian hintaa. Mutta jos joku betonilattian ilmaiseksi tekee ja pintamateriaalitkin vielä lahjoittaa niin kerro toki mistä sellaista palvelua saa. Kiva kuulla että teillä on suuri lämmitetty autotalli.


Valitsemalla meidät hyödyt vuosien kokemuksesta. DESIGNBETONI 3D-LAATAT hinnat alk. Malli RAMBLA Puro (sileä). Tarjous oli kuitenkin sen verran. Täytyy sanoa, että heidän mikrosementillään myös hinta oli enemmän kuin kohdallaan ja palvelu on ollut todella mutkatonta ja sujuvaa.


Saimme jopa valita itse värin . Asunnon sisälle toteutettava betonilattia on ehkä Suomessa vielä vähän uutta, koska hinnat ovat melko korkeita. Tietenkin ennen pinnoitteen laittamista . Kaikille edellä mainituille yhteistä: aikataulut pitivät päivälleen, hinta -arviot pitivät eurolleen ja lopputulos on erinomainen. Se on erityisen hyvä vaihtoehto silloin, kun betonin alle laitetaan lattialämmitys. Pelkistetty ja koruton betoni on taloudellinen lattiavaihtoehto, sillä sen päälle ei tarvitse asentaa erillisiä pintoja. Välimuistissa Samankaltaisia 16.


Ihanan utuinen pinta joka ei näytä ollenkaan kiiltävältä. Itse toteuttaisin tuon pinnan harmaalla maalilla ja valkoisella mattamaali-pesulla. Betoni sopii hyvin selkeälinjaiseen ja . Tee-se-itse hinta on varmasti huokeampi, mutta hänelle joka ei halua tehdä pintojaan itse, tämä vaihtoehto on varmasti . Kuultovärjätty betonilattia. Design floor stained concrete. Betoluxin sävyä ja tuotteiden seossuhdetta varioimalla saadaan aikaan erilaisia lopputuloksia.


Seos imeytetään betonilattiaan ja se jättää betonin pinnan näkyviin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit