Chrysler 300c tekniset tiedot

Chrysler 300C on DaimlerChryslerin tuottama suuri henkilöautomallisto. Valikoimaan kuuluu sedan- ja farmarimallit, joiden välillä ei ole hintaeroa. C: stä on tulossa myöhemmin myös coupé-malli. Moottorivaihtoehdot ovat 2. C tunnetaan suuresta maskista, .

Viisi paikkainen, teräksisellä kori-alustarakenteella. Takaveto viisivaihteisella automaattivaihteistolla. Polttoaineen kulutus - Maantie 8. Kulmia on vaikea nähdä ja ainoa varma tieto on, että ne ovat melko kaukana. Se edusti muistojemme amerikkalaista autonvalmistusta puhtaimmillaan: järkälemäisen iso auto, jonka varustelu löi laudalta kaikki muut.


Nyt 300C:stä myyntiin tullut dieselversio sotkee tätä mielikuvaa. Eiväthän amerikkalaiset dieselillä ajele!

Olen tässä katsellut, että tuo 300C HEMI Von ominaisuuksiinsa nähden suorastaan halpa Suomen uusien autojen markkinoilla. Oliskos olemassa jotain nettisivua tms. n mukaan:The new 300C , Dodge Charger, and Dodge Magnum all share the Chrysler LX platform, which features components derived from the discontinued . Nauraako naapurit autollesi. Tiedätkö miksi Dodge tehtiin,, siksi ettei 300c olisi Suomen huonoin auto. Muuten Corolla oli jonkun verran parempi. Avokattoinen on takuulla kalliimpi.


Ohjeet turvalliseen kaupankäyntiin Nettiauto. Kiihtyvyys (0- 100): s. Selvitä auton historia ja tekniset tiedot rekisterinumeron avulla! Tekniset tiedot tallennin. Viritin, on, digitaalinen.


Vakiokoko, säännöllinen paikka Chrysler. CD-vaihtajan liitäntä, ei. Viron suurin tietokanta ajoneuvon.

Ajoneuvon sijaintikunta: Tallinn, Viro. Katso kuvat ja lisätiedot autosta. Käytety autot Vantaa, Rek.


Autosta valmistetaan sekä 4-ovista sedania että 5-ovista Touring- farmaria (Vain Euroopan ja Australian markkinoilla, Yhdysvalloissa myydään Dodge Magnum-mallia). Auton ulkonäölle on ominaista korkea . VCRD 4d A - motokannus,. Keski-Pohjanmaa › Autot 10.


Juuri katsastettu , seuraava katsastus vasta 25. Hyvällä historialla, ollut koko alku elämänsä oulussa. Tämä auto varustettu täysin, varmana pidetyllä mersun tekniikalla litran diesel ja vaihteinen automaattilaatikk. Klikkaa tästä ilmoituksen kuvat ja lisätiedot. Itseä kiinnostaa tuo chrysler 300c käyttöautoksi.


Hirveästi ei tule vuodessa. Olen ajanut naapuri konepaja omistajan 300C silla 425hv Hemi koneella. CHRYSLER 300C CHRYSLER 300C Touring V6. Bensiini, TV, Automaatti, met. Hintaan lisätään toimistokulut €.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit