Auton penkinsuoja koiralle

Kurkkaa, miten autoilutuotteet helpottavat reissuja! Tarvikkeet ja ruoat koirille , kissoille ja pieneläimille Suomen suurimmasta lemmikkitarvikeketjusta. Tervetuloa ostoksille myymälöihimme ja verkkokauppaamme! Suojamatot ja -peitot pitävät autosi verhoilun suojassa koiran kynsiltä, kuolalta, karvoilta ja muulta lialta. Suojamattoja voi levittää etupenkille, takapenkille tai auton tavaratilaan.


Osa tavaratilansuojapeitteistä sisältää puskurinsuojan, joka suojaa maalipintaa naarmuilta.

Osta Suojapeite autoon 140x150cm helposti Tokmanni-verkkokaupasta. Verkkokaupastamme autohäkit, penkinsuojat sekä muut autoilutuotteet joita koiran kanssa liikkuessa tarvitsee. Koira mukana reissussa ja autossa. Kleinmetall Allside Classic -suojamatto autoon - pieni Gapfill -takapenkinlaajennusosa, puolikas. Bridge takapenkin silta estää koiraa putoamasta jalkatilaan ja samalla suojaa takapenkkejä lialta ja kuralta.


Mukavuutta, turvallisuutta ja suojaa sekä autolle että koiralle - koiran automatkustamisessa on otettava huomioon monta asiaa. Täältä löydät tarvittavat varusteet! Farmariauton tavaratilasuojus.

Trixie- penkinsuoja autoon. Karlie-turvakalteri autoon. Sopii erinomaisesti pitemmillekin reissuille. Auto on helppo pitää puhtaana penkin suojuksien avulla. Kurgo Carrier Keeper- kuljetuskopan pidikkeiden avulla voit kiinnittääkoirasi turvallisesti sen ollessa kopassaan autossa - samall.


Edullinen lemmikkitarvikekauppa verkossa ja myymälöissä. Auton penkinsuojat ja aluset koirille Rahulalta. Nopeat toimitukset ja yli € tilaukset postikuluitta.


Motonetista löydät istuinpäälliset, takapenkin potkusuojat, remonttisuojat penkeille, istuinsuojasarjat sekä lämpöistuimet. Kuljetushäkit, koiraverkot ja muut tarvikkeet joilla varmistat että koiran kuljettaminen autossa sujuu turvallisesti, tilaa edullisesti! Garmin GPS - laitteet, LED -taskulamput ja paljon muuta! Kaikilla tuotteilla 1 tyytyväisyystakuu . TAKAPENKIN SUOJA 165X145CM. Kestävä ja helposti puhdistettava isokokoinen suoja, joka soveltuu erityisesti koiran kuljetukseen.


Suo- jaa auton takaistuinta kosteudelta, lialta ja koirankarvoilta. Helppo kiinnittää etu- ja takapenkin niskatu- kiin. Peitteessä on aukot takapenkin turvavöille. Jalkatila on mahdollista jättää .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit