Asics juoksukengät kokemuksia

Löytyy joskus edullisesti. On tullut jonkin aikaa lenkkeiltyä ihan hyvällä menestyksellä ihan perus kevyillä tennareilla joissa ollut ohut pohja, pohjat alkoivat kuitenkin rikkoutumaan juoksussa. Lenkkarit opettavat juoksemaan väärin. Jollei jalat kestä juoksua juoksukengillä niin vahvistakaa niitä ja juoskaa pururadalla tai kävelkää.


Itselläni on vielä esimerkiksi kevyet kisakengät , maastojuoksukengät, coretex- kengät ja nastakengät. Itse en omista ainoatakaan paria.

Paljasjalkakengät ovat hyvät juoksuun? Asics on paras juoksukenkä ? Puranen: Voisin kokeilla niitä pururadalla tai . Panosta juoksuun ja tilaa naisten ASICS juoksukengät netistä. Tervetuloa ostoksille Zalandon urheiluosastolle!


Myötätuulessa tuntuu kuin lentäisi. Sunnuntailenkkeilijöistä maratoonareille. Juoksukenkiä testasivat Vierumäen urheiluopiston liikunnanohjaat ja toimittaja Kirsi-Marja Kauppala.

Juoksija testaa kaikki Suomessa myynnissä olevat juoksukengät puolestasi. Käytännön kokemus ja itse tehtävät havainnot ovat näissä urheiluun liittyvissä asioissa kuitenkin pakollisia. Tässä pari vinkkiä niille joilla on uudet juoksukengät hakusessa.


Pidemmille matkoille tavallisen harrastajan kannattaa valita hyvin vaimennetut juoksukengät. Mikäli lenkkejä viikon aikana tulee paljon ja palautumiseen ei ole niin paljoa aikaa, kannattaa myös silloin valita hyvin vaimennetut juoksukengät vähentääkseen jalkaan kohdistuvaa rasitusta. Lyhyille ja nopeille matkoille sopii.


Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille, sekä 1päivän vaihto- ja palautusoikeus. Nykyisin yritys valmistaa kengät ja treenivaatteet juoksuun ja muuhun harjoitteluun. Yrityksen iskunvaimennus ASICS GEL mullisti kenkäteollisuuden, ja yli 10-vuotiaat juoksukengät GEL NIMBUS ja GEL KAYANO ovat jo klassikoita. Gel-Cumulus juoksukenkä on varustettu Gel-vaimennuksella kannan ja päkiän osalta.


Lisäksi kengän juoksuominaisuuksia tehostaa rullaava ja kimmoisa FluidRide välipohja. Kantapään ulkoinen istuvuustuki yhdessä kevyen ja hengittävän mesh -päällisen kanssa viimeistelevät jalkineen istuvuuden. Se, että Niken kengät - ja vaikkapa nyt nämä jokaisen teinin märkäuni Nike free - sopivat jollekkin täydellisesti ei tee siitä sinulle hyvää kenkää. Adidakselta olen löytänyt itselleni parhaimmat. Gel-tekniikka tarjoaa optimaalisen tuen ja iskunvaimennuksen 3asteen heijastus, joka erottuu hyvin pimeässä Pehmusteet varressa suojaavat jalkaa FluidRide välipohja antaa lisävoimaa juoksemiseen Iskunvaimennus kantapäässä Pitävä kuminen ulkopohja.


Kuntoluokka: Uudenveroinen. Kengän kannassa ja päkiässä on GEL -vaimennus ja välipohjassa SpEVA, joka antaa lisää joustoa askeleeseen.

Verkkomateriaalipäällinen hengittää ja istuu mukavasti jalan ympärillä. Päällinen on kestävää ja hyvin hengittävää. Lesti on leveähkö ja sopii lähes joka jalkaan. Kengät olivat siis täysin vääränlaiset minulle, koska askellukseni on neutraalia.


Juoksukengät ovat suhteellisen kalliita, mutta niihin kannattaa ehdottomasti panostaa eikä ostaa halvimpia mahdollisia. Oma suosikkini on ASICS :n Gel-Nimbus, joka on hyvin vaimennettu neutraali juoksukenkä. ASICS - Patriot - ASICS Partiot on kevyt ja mukava lenkkikenkä. Yläosa on synteettistä nahkaa ja mesh antaa jalkojen hengittää niin, että ne pysyvät viileinä ja kuivina.


Heijastavat sivut tekevät sinut näkyväksi pimeyden tullessa. EVA välipohja antaa extra iskunvaimennuksen. Jalan alla oleva Trusstic-systeemi . Reippaile meille K-Citymarketiin jalkineostoksille! Valikoimissamme on edullisia juoksukenkiä , vapaa-ajan lenkkareita, treenikenkiä sekä kävelykenkiä ulkoiluun ja urheiluun niin aikuisille kuin lapsillekin.


Lenkkeilijät tekevät paljon virheitä kenkien ostossa. Vääränkokoiset ja -malliset tossut voivat kostautua vammoina, hiertyminä ja kipuina, jotka sammuttavat juoksukipinän. Tapaan usein juoksijoita, joilla on rasitusvammoja, jopa rasitusmurtumia, jaloissa. Yksi syy niihin voi olla vääränlainen kenkä, kertoo .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit