Vammalan betoni aila toriseva

Sen kotipaikka on Sastamala ja toimiala Betonia ja betonituotteita. Toimitusjohtajana toimii Hannu Johannes Toriseva. Lisäksi työntekijöitä on Virosta, Venäjältä ja Sri Lankasta. Liettualaisia on nykyisin yrityksessä kolmisenkymmentä.


Myös valmisbetonia kaikkeen rakentamiseen pumppu- ja ränniautoilla. Virrin tila: Virrin tilan voi vuokrata loma-asumiseen viikonlopuksi,. Puhelin : Sähköposti : aila.


Toriseva ei osannut vielä sanoa, voiko tehdas jatkaa toimintaansa joissakin muissa tiloissa. Mikko Jukka Ensio Jokinen. Aila Kastehelmi Toriseva. Tilinpäätöstiedot saadaan . Aloitus sopimuksen mukaan.


Tuotteet ja palvelut: Betonielementit ja valmisbetoni. Liikevaihtoluokka: milj. Työnkuva sisältää laaja-alaisesti toimistossa tehtäviä töitä. Työkokemus alalta katsotaan eduksi mutta työ sopii myös valmistumassa olevalle tradenomille tai merkonomille.


Vammalan Betoni Oy on sastamalalainen betonielementtejä ja valmisbetonia valmistava yritys. Palvelut: betonielementtejä, valmisbetonia, betonipumppausta. Lisätietoja yrityssivulta: . Hakija ja rakennuspaikka. Kiin- teis tö jen pinta-ala on . Yhtiön toimialana on betonin ja betonituotteiden valmistus ja kuljetus sekä betonialan koneiden ja laitteiden vuokraus. Yrityksen kieli: suomiYTJ.


Tiistain vastaisena yönä. Olemme varmaan koko kaupungin kansainvälisin yritys. Viime aikoina työntekijämme ovat ostaneet Sastamalasta omistusasuntoja, ja entistä useampi on . Timo Juurikkala, Vantaan kaupunki (K). Minna Vanhala-Harmanen, Opteam Yhtiöt ry. Asiantuntijoiden kuuleminen.


Tarja Hyvönen, valtiovarainministeriö (K). TVY ry:n hallituksen jäsen Pirjo Lehtonen, .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit