Rivitalo näköeste

Asutaan vuokralla rivitalossa , takapihalla ei ole aitaa, mut ollaan ite rajattu pihaa sellasella vihreellä metallilanka-aidalla, vai mitä se on. Nyt haluisin siihen jotain näköestettä. Mitä tahansa, että sais joskus istuskella ja rauhassa grillailla, ilman että ärsyttävät naapurit kyttää heti vieressä ja alueen kaikki . Mistä näköeste naapuriin 15.


Saa kai rivitalon takapihalle tehdä oman aidan?

Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Keskustelu › Koti › Piha ja puutarha Välimuistissa 19. Haluaisin ideoita ja mahdollisesti linkkejä erilaisiin näköestevaihtoehtoihin pihalle. Kyseessä on rivitalo , jossa on naapurien puolelle n. Näköestettä tulisi saada rakennuksen seinästä n. Hopeapensas vai sireeni rivitalon takapihalle?


Asunnot ja asuminen › Paritalo ja rivitaloVälimuistissaSamankaltaisia18. Hei, Osaisko kukaan neuvoa, että mistä voisi tilata aidan rivitalon.

Ilmalämpöpumppu on asennettava omalle takapihalle. Kyselisin kokemuksia, millainen käytäntö yleensä on. Saako rivitalossa rakentaa puuaidan takapihalleen? Riippuu varmaan taloyhtiöstäkin?


Siis, että rajaisi oman takapihansa esim. En siis tarkoita mitään koko pihan leveyttä vaativaa aitaa vaan etupiha. Onhan se, kun teet sen oikein ja tietenkin turvalliseksi. Koska kysymyksesi on puutteellinen, niin annan vielä vihjettä, että sen voi tehdä kiinnityksellä klik.


Lisävihje: Älä missään tapauksessa nimitä sitä aidaksi, siis aita. Jos sen teet, niin saatat olla . Kuulin, että rivitalon katetun terassin reunoille voisi rakentaa metrin korkuisen näköesteen ilman rakennuslupaa. Onko juttutuvan lukijoilla tästä tietoa? Meillä asuu naapurissa mummo, joka nyt kauniisti sanottuna ei ole mikään penaalin terävin kynä. Hänellä on kaksi koiraa, kuten meilläkin.


Mummo alkoi muutama viikko takaperin tahallaan laskea koiriaan takapihalleen räksyttämään, kun huomasi meidän koirien olevan siellä. Lainaus: että yhden asunnon väliin taloyhtiön hallitus voi kieltää verhon, muta samalla sallii sen toisen kahden asunnon väliin. Pihassamme kuten rivitaloissa useinkin on saman talon naapureiden suuntaan lauta-aita pihan puoliväliin asti.

Nyt tarvittaisiinkin jotain josta saisi nopeasti näkösuojaa naapureihin päin. Olisiko joku nopeakasvuinen pensas, miten pian niistä voi odottaa kunnollista näkösuojaa? Pensaat eivät kuitenkaan saisi kasvaa kovin . Byggmax - osta laadukkaita rakennustuotteita järkevään hintaan kategoriasta Aidat ja näköesteet. Taloyhtiön ( rivitalo ) hallituksen puheenjohtaja vaatii kissan aitauksen purkamista, joka on ollut vuotta. Nyt isännöitsijä on laittanut selvityspyynnön miksi aitausta ei ole.


Minulta suostumusta kysyttäessä terassin tekoon, sovittiin, että käy, jos tilalle laitetaan . Asumme rivitalon päätyasunnossa. Rivitalon takapiha-aluetta ympäröi lauta-aita. Kolmeen asuntoon neljästä on tehty portti takapihan kohdalle.


Kaikki käyttävät omaa piha-aluettaan aitaan asti. Yhden asunnon asukas, seinänaapurimme, oli vastustanut aidan rakentamista, ja hänelle olivat muut asukkaat antaneet luvan . Halkotalo rakentui Sudensalmen mökille Lappeenrantaan. Tarkoitus oli tehdä näköestettä naapuriin ja antaa heille uimarauhaa. Pienet kurkistusikkunat uteliaita varten kuitenkin tehtiin :) Merja.


Viime kesäkuussa sain viestin ollessani Lontoossa. Toimittaja oli tekemässä juttua, kuinka peittää kasveilla puutarhasta avautuvia ankeita näkymiä ja istuttaa näkösuojaa omalle pihalle. Viestittelin hänelle suosikkikasviani havuista köynnöksiin. Näkösuojat ovat myös konsultointikäynneillä yksi useimmiten kuulemistasi . Samanaikaisesti kompassikuvion tekemisen kanssa nytkähti eteenpäin rivitalon asuntokohtaisen pihan rajaaminen ympäriinsä lauta-aidalla.


Melu-este vähentää - 35dP. Matala aita yhdistettynä esimer- kiksi syreenipensaaseen tarjoaa hyvän näköesteen kesäisin. Pihan reunaan rakennetaan luonnonkivistä jykevä istutusallas, josta nousee aikanaan näköesteen tarjoava rimoitus. Minna tuo istutuksia varten puutarhaan erilaisia ruukkuja.


Nämä kasvit sopivat rivitalon pienelle pihalle. Ruukkukasvit toimivat pienellä pihalla hyvin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit