Ostetaan riistaa

Ostaisin mielelläni riistaa (paistia tai filettä) toimitettuna Helsinkiin. Suvun miesten kaadot jäivät melkein nolliin tältä vuodelta. Erityisesti hirvi, mutta myös muu riista kiinnostaa. Jos sinulta tai tutuillasi sattuisi olemaan isolle kirkolle asiaa, tai toimitus esimerkiksi matkahuollon onnistuu, ota yhteyttä. Myyntiin ja elintarvikejalostukseen pyydettyä luonnonvaraista riistaa voidaan tarkastaa ainoastaan hyväksytyissä riistan käsittelylaitoksissa,.


Heti kun metsästäjä repäisee takin riistan päältä, myynti hankaloituu hieman. Ostajalle ei myöskään saa jäädä epäselväksi, että ostettu liha on tarkastamatonta. Toimitamme yrityksille ja yksityistilaajille. EU:n hyväksymä jalostuslaitoksemme ottaa vastaan riistan sekä tarkistaa, leikkaa ja jalostaa lihat. Riista on osaamisemme keskiössä, ja kaikki tuotteemme ovat omaa laadukasta ja taatusti kotimaista tuotantoa.


Haluatko ostaa tuoretta ja takuulla kotimaista riistaa jalostettuna joko . Onko sinulla pakastin täynnä riistaa ? Olisin kiinnostunut ostamaan Sinulta pakastettua riistaa , mikäli olet onnistunut niitä metsästämään tai muutoin. METSÄSTYSKAUSI ON ALKANUT! Valikoimme myyntiin vain nuorta hirveä, jonka maku on mieto ja liha mureaa. Hirvet hankitaan kokonaisina ja käsittelemme kaikki . Oravin riista - ja kakauppa myy Itä-Suomalaista riistaa.


Valikoimaamme kuuluu hirvi sekä tilauksesta metsäjänis ja majava. Kaikki riista ostetaan lähialueiden metsästäjiltä -ilman välikäsiä! Villiriistan lisäksi valikoimaamme kuuluu poro, lammas sekä viljapossu. Ostamme lihaa ruhoittain, joten saatavissa on kaikkia ruhonosia. Parina viime syksynä olen ostanut hirvenlihaa noin parikymmentä kiloa suoraan hirviporukan paloittelupaikalta.


Lihat ovat olleet 5-kilon klönttejä, eikä niissä ole tainnut fileitä olla. Hyviä paistilihoja ja keittolihoja kumminkin. Ihmisten kiinnostus puhtaaseen luonnonruokaan on kasvanut ja se kyllä näkyy kysynnässä.


Me ostamme ja myymme kaikenlaista riistaa. Jänikset tulevat yleensä lähiseudulta, hirvenliha kauempaakin. Kyllä riistaa saadaan, mutta se vaatii työtä. Koskenkartanon metsissä elää sekä valkohäntäpeuroja että hirviä. Peurajahti alkaa syyskuussa ja jatkuu tammikuun loppuun.


Hirvijahti alkaa myös syyskuussa ja jatkuu joulukuun loppuun. Ota yhteyttä ajoissa, niin ehdit . Kokeiden myötä pakkaset tyhjentyvät ja kaikkea riistaa tarvitaan. Yhdistys ostaa riistaa koekäyttöön, nyt on tarve erityisesti. Ostetaan riistaa koirien koulutuksiin, mieluiten isoja määriä kerralla.


Yrityksemme toimittaa valtakunnallisesti koiran koulutukseen soveltuvia vahinko ja riistaeläimiä! Eläimet ovat metsästettyjä tai tarhoilla kasvatettuja. Monilla metsästysseuroilla on hyväksytyt elintarvikehuoneistot ja lupa myydä riistaa, Vuorimies kertoo. Metsästäjäinliiton riistaruoka.


Perinteisesti ajatellaan, että riistan omaa makua ei saa peittää, tai että samaan . Etenkin erikoistuneista lihakaupoista, kuten kauppahallien lihamyymälöistä, riistaa yleensä löytyy erikseen tilaamatta. Pakastettuna riistaa voi olla tarjolla myös muina vuodenaikoina. Riistatiloja voi hakea netistä esimerkiksi toivotun riistalajin nimellä. Onhan tämäkiusallinen tilanne, koska me olemme kuitenkin metsästyksen suurvalta, mutta riistan suhteen, jos ei ihan kääpiö, mutta varsin pieni toimija. Riistaa myydään myös suoramyyntinä ja nettikaupoissa.


Aika noloa on, että lähes kaikki riista , mitä saa ostaa kaupoista tai kauppahallista, on ulkomailta tuotua, Suomen Riistakeskuksen viestintäpäällikkö Klaus . Marjat ostetaan pääosin paikkakunnalta. Marjanosto alkaa heinäkuun puolessa välin, jolloin ostetaan. Mustikan osto alkaa elokuun alussa, mustikkaa ostetaan puhtaana ja roskaisena. Puolukan osto alkaa syyskuun alussa, puolukkaa ostetaan myös puhtaana ja roskaisena. Marjoista Polar Wild tekee mm.


Tyypillisin tapa on käyttää saaliiksi saadun eläimen liha ravinnoksi. Erilaisia riistaruokia voidaan tarjota hyvin moninaisessa muodossa. Lihan lisäksi turkiseläinten nahoista saadaan lämpimiä turkiksia, joita voidaan hyödyntää teettämällä niistä . Hanki Riista aitaa edullisesti Nettimarkkina.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit