Kakkukuva sokeripaperi

Jäätynyt kakkukuva voi haljeta helposti. Jäätyminen ei kuitenkaan vaikuta kuvan laatuun tai käytettävyyteen mitenkään. Myös haljenneen kuvan voi käyttää yhdistämällä palaset kakun päälle jos kakkukuva ei ole aivan palasina.


Kesähelteillä kannattaa noutaa kakkukuva postilaatikosta pian koska esim. Anonymous vastasi aiheeseen: Re: Syötävät kakkukuvat.

Vohveliversiota en ole kokeillut enkä maistanut. Valokuvasta sokeripaperille tehty kuva pelittää hienosti, leikkautuu vaivatta ja maistuu vain makealle. Tuota sokeripaperia pitää kokeilla joskus. Kerran laitoin kakun päälle vohvelikuvan, enkä sitä toiste laita . OMASTA KUVASTA TULOSTETTAVA KAKKUKUVA.


Koristele kakku persoonallisesti haluamallasi kuvalla! Tulostamme myös logoja toiveidesi mukaisesti.

Kuvan tulee olla: - joko värillinen tai mustavalkoinen. Muokkaamme kuvaa tarpeen mukaan paremmaksi . Meiltä löydät laajimman valikoiman valmiita vohvelisia kakkukuvia , joissa lasten suosikkihahmot seikkailevat! Käsittelethän kakkukuvaa ennen käyttöä varoen, se murtuu helposti! Uutuutena voit nyt tilata kakkukuvan.


Alkuperäinen kirjoittaja ei kerman päälle! Mulle sanottiin leipomossa, että kuvaa ei saa laittaa kerman päälle, koska siitä tulee kosteutta ja sitten kuva alkaa haalistua. Leipomossa ovat puhuneet esim. SYÖTÄVÄ KAKKUKUVA MY LITTLE PONY 23. Mistä netistä (tai Oulusta) voi tilata sokeri- tai.


En tajua (syötävistä kakkukuvista ) 1. Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Käyttö-ohjeet, valokuvakakku, syötävä. LUE NÄMÄ OHJEET ENNEN MINIGRIP- PUSSIN AVAAMISTA.


Mikäli olet tilannut pelkän kakkukuvan ja teet kakun itse, sinun tulee ottaa huomioon muutama seikka jotta kakkukuva säilyy mahdollisimman pitkään, mahdollisimman hyvänä. Lue nämä ohjeet tarkasti ja noudata niitä jotta .

Säilytys: - 20c astetta, valolta suojattuna. Tarkastele: Taulukkona Listana. Veroton: € Verollinen: €. Aseta kakkukuva kakun päälle ja koristele kakku lopuksi suklaalehdillä. Jos ei kuva irtoa alustasta niin irroittamiseen voi käyttää palettia tai ohutta veistä.


Nuo sokeripaperille tulostetut on todella ohkasia eivätkä maistu miltään. Omista kuvista teetetyt kakkukuvat tulostetaan ohueelle, paperia muistuttavalle syötävälle massalle. Kakkukuvia on myynnissä hyvin erilaisia. Syötävissä papereissa on hieman eroja, mutta kaikki mitä itse olen käyttänyt, ovat käyttäytyneet kakun päällä aika samalla tavoin. Toimituskulut sisältyvät hintaan.


Kuva tulostetaan haluamassasi koossa. Akoko ( pyöreänä halkaisija max 18cm). Akoko (pyöreänä halkaisija max cm). Saatavana myös suurempia kokoja, ota yhteyttä!


Tuote on tilapäisesti loppunut. Kaikki tarvikkeet lasten Disney Frozen -teemajuhliin Juhlamaailmasta! Kata ja koristele kauniisti. Tilaa helposti lastensynttäritarvikkeet netistä! Pääsin taas viikonloppuna kakkuhommiin :) Veljeni tyttärelle tein heppa-kakun.


Hän sai itse valita kuvan ja värimaailman. Tämä toimii loistavasti kakuissa joihin tulee esim . Nyt syötävä kakkukuva kakun päälle omasta kuvasta. Joko pyöreä tai suorakaiteen muotoinen. Kuva on sokeripaperia ja säilyy viikkoa.


Tilaamaan pääset tilaa tästä kuvasi napista klikkaamalla. Frozen-jäätelökakku, koska Elsa, tuo jäisen vuoren huipulla satumaisessa lasipalatsissaan asustava kuningatar ansaitsi myös jäisen ja. Elsa ja Anna pääsivät Frozen aiheisen syntymäpäiväkakun kuvaksi. Lisäksi kakusta tulee pienellä vaivalla näyttävä juhlapöydän kruunaaja. Valmiin kakkukuvan käyttö.


Vohvelisista kakkukuvista liikkuu paljon mielipiteitä - kuta kuinkin yhtä paljon puolesta kuin vastaankin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit