Adora matot

Mattoja valmistetaan sekä koneellisesti että käsinkudottuina tai - solmittuina. Ainoastaan käsinkudotuissa ja -solmituissa matoissa on se ”aidon maton ” fiilis, sillä jokainen matto on yksilöllinen. Mahdolliset pienet inhimilliset virheet tai vaihtelut kudonnassa vain lisäävät tuota tunnetta. Siksi myymme käsintehtyjä mattoja.


Hoito-ohjeet: Imuroi mattoa säännöllisesti. Puhdista tahrat hellävaraisesti kostealla puhtaalla liinalla. Jos matto kostuu, jätä kuivumaan tasaiselle alustalle. Vältä altistamista voimakkaalle keino tai luonnonvalolle. Anna ammattilaisen arvioida oikea pesutapa matolle.


Iskusta kodin huonekalut ja sisustussuunnittelu. Palvelevat huonekalumyymälämme auttavat huonekalujen valinnassa ja kaikissa sisustamiseen liittyvissä asioissa. Adoran tuhat ja yksi mattoa on kokoelma käsinkudottuja, laadukkaita designmattoja, joilla on tarina. Adora -matoissa yhdistyvät skandinaavinen design ja itämainen käsityöperinne.


Kaipasin vanhan maton tilalle jotain raikkaampaa, sillä pienessä (alle 30m2) yksiössä valoisuus ja rauhallisuus . Myymälämme kautta voit tilata kaikkia Linie Designin malliston mattoja. Tämän lisäksi mattoja myös kotimaiselta Adora Oy:ltä sekä belgialaiselta Ligne Pure mattovalmistajalta. Valmistajien linkkien kautta pääset tutustumaan tuotteisiin. Tanskalainen Linie Design edustaa skandinaavista muotoilua parhaimmillaan, . Matto syömistä opettelevan puolitoistavuotiaan kanssa, olisiko se hullu ajatus? Nyt meillä on ruokailutilassa matto , Adora Puro.


Esittelemme Habitare messuilla mattoartesaanien taitoa ja matonkudonnan perinnettä. Kaksi Adora - mattoja kutovaa artesaania lähtee . Matot on suunniteltu erityisesti skandinaaviseen makuun ja tuomaan tilaan harmoniaa sekä pehmeyttä. Tuhat ja yksi mattoa on kokoelma uniikkeja ja laadukkaita käsinkudottuja designmattoja.


Käsityön jälki näkyy jokaisessa matossa omalla uniikilla tavallaan kertoen näin maton tarinaa, Adora Oy:n . Noniin, nyt vihdoin olisi luvassa kattavampaa asuntoesittelypostausta, jota noin kuukausi sitten teille lupailin. Aloitetaan meikäläisen hulppea neliömetrin palatsin esittely olohuoneesta ( = toinen puoli yhdestä isosta tilasta), jossa tulee vietettyä ehdottomasti . Matolla on suuri vaikutus sisustuksen tunnelmaan. Oleskelu- tai ruokailuryhmän iso matto kokoaa kalusteet yhteen ja luo kodikkaan tilan. BoConceptin laajassa valikoimassa on monen kokoisia villamattoja.


Adoran ainutlaatuisen Boutique-malliston erikoisuutena ovat värjätyt palamatot aidoista vanhoista matoista. Olemme Asenteella tehneet kesän ja alkusyksyn yhteistyötä mattoja sekä kodin tekstiilejä valmistavan Adoran kanssa. Uuden maton kanssa elelevät nykyään Ida, Hannamari, Arttu, Laura ja Noora K. Myös Asennemedian toimisto sai oman mattonsa kesällä ja ihastuin Harem White - mattoon enemmän kuin . Mattoa - mattoja , uutuuksia sekä vain messuilla myynnissä olevia erikoismattoja. Adora - matoissa yhdistyvät skandinaavinen design ja itämainen käsityöperinne.


Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, ensi vuonna vietämme reissun päällä hieman pidempiä pätkiä. Intiassa ja Turkissa, missä . Liikkuvan työarjen mahdollistaa se, että tällä hetkellä kotitoimistossamme työskentelee kaksi freelanceria – miten ylpeä olenkaan tuosta rakkaimmastani, joka on laillani . Altea (Ei Aviva, muut. Plus-Paketissa).


Looks great, feels even better! Suklaapalamatto original – lammas.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit