Vak oy taloustiedot

Liikevaihdon muutos , 1 , , 2 , ,. Liikevoitto , , , , ,. Lopeta yrityksen seuraaminen Lopeta seuraaminen Lopeta yrityksen seuraaminen. Yhtiön toimialana on kuljetuskaluston ja tavarankuljetuskorien, -lavojen ja -perävaunujen sekä näihin tarvittavien lisälaitteiden ja . Katso myös avoimet työpaikat yrityksessä ja tuhansia muita työpaikkoja.

Yritys toimii Metalliteollisuus -toimialalla. Sen tuotteisiin kuuluvat mm. VAK Oy - yhteystiedot ja taloustiedot.


Esimerkiksi kuljetusalan perävaunuihin erikoistunut VAK toimii pienessä Ruskon kunnassa Turun lähellä ja saha-alan yritys Keitele Group Keiteleellä. Toimiala: Satateräs valmistaa siirto- ja nostolaitteita. Kasvuhakuisen perheyhtiön kotipaikka on Vahdolla, Turun läheisyydessä.


VAK-konserniin kuuluu myös VAK.

Katso Varsinais-Suomi tagfulo oy avoimia työpaikkoja Monsterissa. Hae helposti tagfulo oy työpaikkaa alueelta Varsinais-Suomi kehity urallasi. Tehdas Ruskolla, huoltopistettä suomessa. Konsernissa henkilökuntaa n. VAK Sverige (Myyntiyhtiö Ruotsissa).


Jonkin verran Vahdolla kuitenkin tehdään Positiivinen yllätys VAK:lle itselleenkin oli yrityksessä kehitetty puoliperävaunu V-Slider. Logistiikkapalveluita tuottava Easmar Logistics Oy on saanut liikenteen turvallisuusvirasto Trafilta turvallisuustodistuksen, jolla se voi tehdä vaihtotöitä valtion. Tarjoamamme palvelut mahdollistavat myös toiminnan tehostamisen terminaalissa sekä nopeuttavat katettujen- ja VAK -liikenteen vaunujen . Taloustieto Oy (ETLA B256).


Kehittyneissä maissa yksityisten palveluiden rakenteet ovat samankaltaisia. Mestarinikkarit tekee nyt nimellä tähtiremontit (indone tähtiremontit oy ) eli sama kusetus jatkuu törkeine ylihintoineen! Vuokra-asuntojen tuotanto ja rahoitus oy Vatron hallintoneuv. Eroraharahaston hallintoneuv. Yrityksen nimi, Rakennusliike Kemppe Oy.


Toimialue (Toimialueen tarkennus), Länsi-Suomi Varsinais-Suomi. Vantaan Aviapoliksen alue on pääkaupunkiseudun suurin ja voimakkaimmin kasvava.

Suvanto Trucksilta löydät laajan valikoiman hyötyajoneuvoja kuorma-autosta nosturiin. Meillä on myös uusien MAN kuorma-autojen jälleenmyyntioikeus Turun , Porin ja Pirkanmaan alueilla. Jos et löydä tällä hetkellä hakemaasi ajoneuvoa tai lisätarviketta, ota yhteyttä niin autamme sinua löytämään etsimäsi! FINN-POWER Oy on levytyökoneisiin ja valmistusjärjestelmiin erikoistunut teollisuusyritys, jonka päätoimipiste on Kauhavalla.


Tuotteidemme ja palveluidemme tunnus on . Hallituksen toimintakertomus. Arvio todennäköisestä tulevasta kehityksestä. Oy Samlink Ab:n tärkeimpänä tehtävänä on asiakaspankkien kilpailukyvyn tukeminen ja synergian luominen.


Vakuutusmeklarin virallinen nimi. Actual Risk Service Oy Ltd. Kuljetus Peipponen Oy optimoi ja keskittää kalustoaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit