Macbook pro 13 hinta

Apple-kannettavat useiden verkkokauppojen valikoimasta, vertaa hinnat ja tilaa sopivin! MacBook Pro ″ (GHz Core i5). Meidän kauttamme voit löytää Applen kannettavan parhaaseen hintaan ja nopealla toimitusajalla. Tutustu uusiin ominaisuuksiin paremmin ja osta verkosta jo tänään.


Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta , toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta.

Intel -prosessori, kirkas Retina-näyttö ja salamannopea tallennus tekevät siitä tä. Tähän malliin valittavissa: Kaksiytiminen GHz Intel Core i-prosessoripäivitys, hinta 3euroa Gt muistipäivitys, hinta 2euroa 2Gt PCIe-SSD flash-muistipäivitys, hinta 2euroa 5Gt . Macbook Pro on monien mielestä markkinoiden paras läppäri. Ei varmasti ole paska ostos, ja tuskin tulet katumaan. Hinta ei koostu pelkästä omenalogosta, ja laite on vastinetta rahalle. Maceilla on parempi jälleenmyyntiarvo kuin Windows-läppäreillä, kyllä.


Tämä johtuu osittain build qualitysta, osittain . Sama halpa hinta myymälässä ja netissä.

Sen näyttö on kirkkaampi ja värikkäämpi kuin missään muussa Mac-kannettavassa. GHz, 16GB, 512GB PCIe SS tähtiharmaa. Toimitusaika-arvio: 2-työpäivää. Kaksiytiminen GHz Intel Core i-prosessoripäivitys, hinta 3euroa Gt muistipäivitys, hinta. Moi, mitähän tällaisesta suurinpiirtein voi pyytää?


Uutuudet ovat jo tilattavissa Applen omassa verkkokaupassa. Alla näkyvien perusvaihtoehtojen lisäksi valittavina on myös tehokkaampia suorittimia, gigatavun . Myydään suoraan käytöstä täysin toimiva ja priima kunnossa oleva tuumainen macbook pro retina kannettava. GHz 8Gt 256Gt, Space Grey ( tähtiharmaa).


Nopea toimitus ja jopa kk korotonta maksuaikaa. Saatavuus: Verkkokauppa Hyvä. Tietokoneet ja lisälaitteet. Osta Kannettavat halvimmalla!


Huollamme Digishopissa Macbookit ja iMacit sekä teemme asennuksia ja korjauksia myös muihin tietokoneisiin. Meillä on varastossa laturit ja akut lähes kaikkiin kannettaviin tietokoneisiin. Akun vaihdot teemme tilanteen mukaan jopa odottaessa.

Suosittelemme perinteisen kovalevyn vaihtoa .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit