Pihla varma s

Varman ulkopuitteessa on yksi lasi, ja sisäpuitteessa kaksilasinen lämpölasi. Varma ja Termo -tuoteperheet tarjoavat kattavan valikoiman ikkunamalleja, runsaan värimaailman ja laajan lisävarustevalikoiman. Varman ja Termon voit valita joko perinteisenä avattavana mallina tai kiinteänä versiona. Tutustu laajaan mallistoon.


A-mallin ikkuna on välikarmiton.

Voit muokata siitä mittoja muuttamalla haluamasi kokoisen ruudun. Enintään 6mm leveät ikkunat voidaan valita tuuletusikkunavarustuksella. Maali vesiohenteista akryylimaalia, jonka pintapäästöluokitus M1. Kuullotetuissa vesiohenteinen kuultoväri, lisäksi ikkunan sisäpin- noilla lakkaus.


Tässä ikkunassa on välikarmi ja tuuletusikkuna kirkkaalla lasilla (välikarmillinen ikkuna on ns. B-malli). Tuuletusikkunassa on varmatoiminen AutoLock välisuljin sekä kiinteä ikkunanpainike. Ikkunassa on välikarmi ja tuuletusikkuna kirkkaalla lasilla (välikarmillinen ikkuna on ns.


B-malli). S ) tai koristekeilattu sisäpuiteprofiili tuuletusikkunat tuuletusluukut koristelasit erikoislasit irroitettavat kehäristikot kiinteät ristikot integroidut tai perinteiset sälekaihtimet hyönteispuitteet korvausilmaventtiilit elementin välilistat.

Varman erinomaiset säänkesto-ominaisuudet ovat nostaneet sen maamme suosituimmaksi ikkunamalliksi. Varman laajasta valikoimasta löytyy varmasti oikea ratkaisu niin uudiskohteisiin kuin saneeraukseen. Kahdesta sisäänpäin aukeavasta . Käytetty paikallaan, mutta irroitettu heti. Vaihtoehtona puuosien maalipinnalle on kuultokäsittely. Sisäpinnat ovat vakiovalkoiset.


Sävyt ovat väritön mänty sekä pähkinä. Halusimme tuoda tutun valkoisen ja tummanrus- kean rinnalle ulko-ovelle sopivan väri- maailman, josta voi valita omien mielty-. Pihla -ovissa on kauniit värit.


Ilmanohjaus karmin alumiinisen ulkoverhouksen ja ulkopuitteen välisestä mm raosta ulkoilmaventtiiliin. Tuli ainakin laitettua varmasti ammattitaidolla. Ikkunat ja ovet on pelanneet moitteettomasti,tosin ikkunoitten tuuletus ikkunat vähän narisee avatessa. Tämä oli siis yksi tapaus itä-suomesta ja voin todella suositella.


Tosin aina mukaan mahtuu myös huonoja kokemuksia,itselle jäi vaan . Ytterbågen av aluminium har lås i stål och stadiga gångjärn. Om Varmas tillförlitlighet och hållbarhet vittnar det faktum att vi beviljarfönstreten rötskyddsgaranti på år. Ovilehdet ovat tavallista tukevampia, mikä takaa varman toimivuuden ja hyvän lämmöneristyksen.

Ovilehti on jäykistetty alumiinilevyillä ja ovilehden pinnat ovat HDF-levyä. Ovissa on kaksinkertaiset silikonitiivisteet: toinen karmissa ja toinen ovilehdessä. Edellä mainittujen ominaisuuksien ansiosta ulko-ovet ovat . FIN, Luonnos Jo Valio 24aly-25ly vprt s. Pohjolan Saneerauspalvelu PSP, Rovaniemi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit