Myydään vanha peili

Myydään antiikkinen peililipasto. Vanha peili 68x5 Muu sisustus, Sisustus ja huonekalut, Helsinki, Tori. Lasissa ei ole säröjä ja reunat ovat kauniisti hiotut. Kooltaan peili on melko suuri, kuten kuvassa näkyy. Peilin lasi on fasettihiottu.


Hieno, vanhaan viime vuosisadan kullattuun taulunkehykseen laitettu fasettihiottu peili.

Kehys on puuta ja köynnöskuviointi kiertää kehyksen ympäri. Tehty vanhasta ikkunasta vm. Leveys Korkeus lisätty ketju jolla saa seinälle roikkumaan ! Nyt äkkiä pois lojumasta kun on ylimääräinen ! Kaupunginosa: Saarijärvi B. Kultakehyksinen peili , rokokootyyli Mitat: K. Myyntihinta: 29€ Konsolipöytä, peililasi kannella Mitat: K. Kauniita sisustuspeilejä.

Sopiva peili olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, eteiseen sekä wc-tilaan ja pukuhuoneisiin. Hanki peilit ja kellot edullisesti Nettimarkkina. Kaikki meille tuodut ikkunat hyödynnetään jollain tavoin. Jos ikkunan puuosat eivät enää kelpaa uudelleen käyttöön, irrotetaan siitä ehjät lasit ja vanhat helat.


Niistä ikkunoista, joissa yli puolet laseista on rikki, teemme peilejä. Kaikki peileiksi tehdyt vanhat ikkunat on nyt . Valurauta koukut peilin kummankin puolin ja sivuissa sateenvarjotelineet. Pyöreä peili hiottu ja siinä hieman ajanpatinaa. Naulakon koko korkeus;195cm lev.


Antiikkiliikkeestä ostettu, vanha , siisti, tukeva peilikaappi. Vaikuttaa olevan kiinteästi alakaapissa kiinni. Alaosan tasossa vasemmassa takareunassa kaksi noin mm. Tuotteita yhteensä kpl.


JPGwidth=140height=250. Vanha hyväkuntoinen peili , koko 4x 74cm.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit