Maca jauhe vaikutus

Ostin maca - jauhetta ja olen sitä syönyt nyt noin vajaa pari viikkoa ja yksi vaikutus on huomattavissa: haluttaa seksiä koko ajan ihan tolkuttomasti. Nyt kun on muutenkin se aika kuukaudesta jolloin halut on huipussaan, olo on ihan mahdoton. Onko kukaan muu huomannut samaa . Lisää tuloksia kohteesta keskustelu.


Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että ruoka tasapainottaa hormoneja, jotka johtavat säännölliseen ovulaatioon. Minä olen kokeillut macaa! Maca vaikutukset naisille.


Aloitin maca jauheen syömisen nesteeseen sekoitettuna aina aamuisin,suurensin pikku hil. Vaikutus alkaa tavallisesti 4-päivän kuluessa, joskus nopeamminkin. Yks toinen fiiliksennostattaja on kyllä mun jo aiemminkin hehkuttama maca - jauhe Aloitin taas Joulun jälkeen käyttämään sitä säännöllisesti ja huomasin sen vaikutukset heti – se on itseasiassa yksi ainoista superfoodeista, joka vaikuttaa muhun niin selkeästi.


Se on tietyllä tapaa kuin huumetta nostattaen . MSM jauhe on myös suosittu kurvien ja varsinkin rintojen kasvattajien keskuudessa, josta löydät lisää tietoa: MSM Jauhe – Kauneus Mineraali Joka Kasvattaa. Tutkimuksessa jossa testattiin macan vaikutuksia naisilla ( vaihdevuodet ohittaneilla), maca vähensi psyykkisiä oireita, ahdistusta ja masennusta, . Painoakin on tullut lisää viime vuoden aikana, mutta en huomannut mitään vaikutus kuppikokoon ennen kesää, ja suurin painon lisäys tapahtui talvella. O mulla maca ja muut JAUHEEN muodossa. Olen kokeillut pari kertaa miehen sildonafiilia, mutta en oikein osaa sanoa, oliko vaikutusta.


Tarkoititko tätä vai olisiko joku muu erektiolääke naiselle parempaa? Olen nyt nostanut maca -annosta vähän. Syön ton ostamani ainakin loppuun.


Siinä taisi olla että ruokalusikallinen on maksimiannos. Sen on tutkittu parantavan sekä . Moni huomaa macan vaikutukset jo 1-päivän sisällä, toisella tämän adaptogeenin . Hän oli hetken vaiti ja kertoi seuraavaa: eräänä päivänä hän kävi ostoksilla maalaismarkkinoilla ja osti perulaista maca - jauhetta proteiinipirtelöitä varten. Tämä kiehtoi minua, sillä tavallisesta kaupasta saatava tuote, maca, saa aikaan samanlaisen vaikutuksen kuin klomifeeni, FDA:n hyväksymä . Eilen kaverilta otin 1annoksen noin 6-9mg 30min ennen treeniä, ja ainakin (luulisin) että sain piristävän vaikutuksen. Haisee ja maistuu ihan hirveelle, ainakin jauheena. Se on voimakas adaptogeeni, joka tukee munuaisten toimintaa, lisää fyysistä suorituskykyä, antaa energiaa ja lievittää stressiä.


Adaptogeeni on termi, joka annetaan lääkinnällisille kasveille joiden avulla keho . Juo sellaisenaan ja nauti macan omasta mausta. Macuccino - kätevä välipalajuoma. Valmistuu tehosekoittimessa: dl vettä (maun mukaan kylmää tai kuumaa), rkl maca - jauhetta , rkl mantelivoita (tai muu pähkinävoi, esim. cashewpähkinävoi), rkl taatelisiirappia (tai muu valinnanvarainen makeutus).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit