Pmma putki

Akryyli on helposti naarmuuntuva materiaali, joten työstettäessä sitä tulee varmistaa, että työpöytä ja alusta ovat sileät ja puhtaat. Naarmuuntumisen kestoa voidaan parantaa pinnoittamalla. Materiaalit: akryyli ja polykarbonaatti.


Putkien ulkohalkaisija 5-3mm ja tankojen 3-mm. PC- putket ja -tangot tehdastoimituksena. Kirkkaat akryyli-, polykarbonaatti- ja PVC-U - putket nopealla toimituksella. Tutustu laajaan valikoimaamme!


Tyypillisimmät käyttökohteet ovat mainoskyltit, katteet, lasitukset ja suihkukaappien seinämät. Yleisimmät värit: kirkkaan läpinäkyvä, erittäin laaja väriskaala. Myös saatavana: erikoiskoot. Muita tuotteita: valmisosat, putket.


Toimitus seuraavana päivänä! Kirkas Suulakepuristettu Putki. Soveltuu myös erinomaisesti askarteluun.


Käyttökohteet, Terassin katteet, Terassin lasitukset, Ikkunat eri kohteissa, Valaisinsuojat, Keittiön välitila, Kasvihuoneet, Kaiteet, Suihkuseinät, Liukuovet, Taulujen suojamuovit, Pöydän suojat, Suojakaiteet, Pleksit, Veneen ikkunat. Sen iskunkestävyys on lasiin verrattuna. PMMA :n osalta niukkuutta. Se on erittäin säänkestävä materiaali,.


Longchangjie on yksi wold kuuluisia valmistajia ja toimittajia pc pmma muovi läpinäkyvä akryyli putki bar tuotannon pursotuslinja, tervetuloa ostaa alennus Plastic Pipe tuotantolinjalla alhaiseen hintaan varastossa ja tarkista hinnasto ja tarjous tehtaallamme. Technical University of Gabrovo – Milena Koleva. Kääntänyt: Sanna Nykänen – Tampereen teknillinen yliopisto.


Polymetyylimetakrylaatti voi käsitellä suulakepuristuksella simssi, pleksi arkki, Internet, putki voidaan tuottaa eri käyttötarkoituksiin. Ekstruusio hyväksyä yksi- tai kaksinkertaisen vaiheessa pakokaasun puristimen, ruuvi pituuden . Kestävä, UV-suojattu ja jäykkä levy kestää ulko-olosuhteita hyvin. TIANQI on yksi alan johtavista Kiinan valmistajista. Huippuluokan, alhaiset hinnat ja asiantuntijaneuvonta ovat tärkeimpiä etuja. Vapauta tilaus, ja räätälöity tilaus on myös tervetullut.


Faygo unionin koneiden tarjoaa korkean tehokkuuden, ehtoollinen vakaa ja energiaa säästävä pvc pe pmma putkeen ja koneen. Yhtiömme on onnistunut valmistaja ja toimittaja. Tarjoavat erinomaista palvelua ja kilpailukykyiseen hintaan sinulle, me odotamme tulla pitkäaikainen kumppani Kiinassa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit