Motox öljyvuodonesto kokemuksia

Niin eli kannattaakohan kyseistä öljyä laittaa vuosimallia 20tai uudempiin bensa-autoihin? Onko varma konetuho edessä vai onko ihan riittävä öljy per. Tietääkö kukaan näistä, että onko todellista vaikutusta ollenkaan? Katsastusta ( jälkitarkastus) varten pitäisi konetta saada tiiviimmäksi ja ei nyt pelkän öljyvuodon takia huvittaisi koko konetta purkaa.


Vuotoa kun esiintyy bemarimaisesti sieltä ja täältä. Tai itsellä ainakin ainoa kuiva bemarin kone ollu . Tuosta aineesta ei ole kokemusta. Oli autossa sellainen vika että kiehautti nesteet joskus (kansi väärä, tiivisteen vaihto ei auttanut) ja tuolla aineella se vaan korjautui :) Semmonen vihreä rouhe. LiquiMoly oisko ollu merkiltään.


Suuttimet tosiaan saa muilutettua ihmekyllä kiskoineen pakettina irti irrottamatta imusarjaa, mutta jokunen laastari asennettiin sormiin ennenkuin oli taas käyntikunnossa. Jos se Bemu on sitä uudempaa E36:sta, siitä ei osaa sanoa, ei juuri teknistä kokemusta. Siinähän tais jo olla Motronic schsyteemit ja moniventtiilikansi. Kumia turvottavia tekohengitysaineita ( pääasiassa estereitä) sisältävät mm.


Valvoline Max-Life sekä em. Mutta ovat edelleenkin pelkkiä remontinlykkäämisemmeitä. Moottoriöljyn vuodonesto, Engine Stop Leak elvyttää kuivuneita ja kovettuneita tiivisteitä palauttaen niiden joustavuuden sekä kimmoisuuden ja pysäyttää näin öljyvuotoja sekä vähentää öljyn hävikkiä.


Motox ÖLJYVUODONESTO 5ml. Voidaan käyttää bensiini- sekä dieselmoottoreissa, yhteensopiva . Venttiilikopan tiivistettä vaihtaessa kannattaa kokemukseni mukaan aina vaihtaa myös nokkaketjun kiristimen alla oleva puolikuun muotoinen kumitiiviste joka korpuu samaa tahtia kopan tiivisteen kanssa. Tuon tiivisteen vuoto kastelee tehokkaasti laatikon etuosaa ja moottorin takaosaa. Nettikeskusteluita lukemalla saa kuvan, että pääsääntöisesti Forté Motor Flush - ainetta käyttäneet ovat saaneet hyviä kokemuksia aineesta. Näitä keskusteluja löytyy helposti asettamalla hakukoneeseen hauksi ”Forte käsittely”.


Myös useissa keskusteluissa ihmisten kanssa on tullut esiin hyviä kokemuksia. Kirjoittaja hazard 08:Keskiviikko 2017: Vastaukset: 33Luettu: Uusin viesti Kirjoittaja cedricfan 06:Torstai 04. Kevytraivuri 38-84kokemuksia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto