Kehyksetön liukuovi

Slim Slim on uusin ovimallimme. Siinä on edestä katsottuna niin pieni kehys että ovi on lähes kehyksetön. Hento julkisivu on kumminkin hämäävä, sillä oven takaa löytyy tukeva alumiinirakenne. Lasit edullisesti suoraan tehtaalta. Eksklusiivinen kehyksetön ovi, jonka alareunassa on tukevat kuulalaakeroidut pyörät ja yläreunassa kumipinnoitetut kuulalaakeroidut kaksoispyörät.


Alareunan pyörä on upotettu oveen huomaamattomasti ja pysyy tukevasti urassaan. Sileässä kehyksessä on magneettipysäytin ja sulkuvaimennin. Linear - puhdaslinjainen ja kehyksetön. Ovien puhdaslinjaisuus ja kauniit kuviot juontavat juurensa pohjoismaiseen estetiikkaan, joka on leimaa-antavaa koko Elfa-valikoimalle.


Mittatilaustyönä valmistettavat liukuovet. Suunnittele omat liukuovesi osoitteessa elfa. Jos kauniit liukuovet voivat olla osa muutosta. Tank säilytysjärjestelmät, liukuovet ja tilanjakajat on luotu tehokasta tilankäyttöä ja joustavia sisustusratkaisuja varten.


Peililiukuovet tai puukuvioitu levyovi? Vaihtoehtoja löytyy moneen makuun. Toimitamme liukuovia kaapistoihin ja tilanjakajiksi aina 1 mittojen mukaan. Classikko jo syntyessään. Liukuovilla luot aktiivista tilaa kotiisi!


Classic on vakioliukuovi, jossa yhdistyvät ajaton muotoilu ja . Kyseessä on Elfan ensimmäinen kehyksetön liukuovi. Ovia saa tilattuna mittojen mukaan, mikä on mahtavaa. Omaa suosikkia on näistä viidestä mallista vaikea päättää, kaikki ovat mukavan rauhallisia, . Ruostumaton teräskehys liukuva Suihkukaapit . Taiteovet valmistetaan melamiinista, lasista tai viilusta, ja ne ovat joko kehyksettömiä tai melamiini- tai alumiinikehyksellä varustettuja. Stirpen valikoimassa peilejä on kolme eri värivaihtoehtoa ja maalattuja laseja kahdeksan. Näitä ei yhteistyökumppanimme tuotevalikoimasta löytynyt.


Kaikki maalatut lasivärit . Koska eteinen on tilava, 60-senttiset ovet mahtunevat hyvin aukeamaan ja toisaalta säästymme siltä harmilta, kun lähtötohinassa yli 2senttiä korkea liukuovi päättää ponnahtaa kolisten kiskoiltaan. Hangzhou Xute Saniteettitavarat Co, Ltd. Mallinsovellusohjelmalla voit muutamalla klikkauksella luoda juuri sinun tarpeisiin sopivan liukuovikokonaisuuden. Sovelluksella voit rauhassa sommitella eri materiaaleja ja jakaa ovia jakolistoilla mielesi mukaan. Puuttuu: kehyksetön kirkas lasi kehyksetön liukuovi ovi-KMRY (HK) Group Limited fi.


Kevyesti liukuvat, näyttävät ja tyyliisi sopivat liukuovet valmistamme täysin sinulle räätälöitynä. Kaksikerroksinen, kaareva ja kehyksetön liukuovi. Uusi innovatiivinen ja kevyt liukuovi matalille viistokalusteille.


Tyylikkäästi pyöristetty lasi seuraa kalusteen muotoa. Sulavasti toimiva ja kestävä liukusysteemi takaa parhaan asiakaskokemuksen. Grafiikka painatus ulkoreunoissa.


Koristeellinen ja tyylikäs yksityiskohta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit