Villi wäinö sauna hinta

Järjestämme saunaan toivomasi juomat ja syötävät. SÄHKÖPOSTI ravintola(a)villiwaino. Tervetuloa nauttimaan Villin Wäinön mustan saunan löylyistä ja viihtyisästä kabinettitilasta.


Kaapit ovat valmiiksi ladattu aikuiseen suuhun maistuvilla virvokkeilla. Saunaan mahtuu kerralla yhdeksän ja kabinettitiloihin henkilöä. PE-LA ikäraja saunalle on K-20!


Ei omia juomia, ei tupakointia. Eri tilat: Sauna ja kabinetti. Tilan vuokra: 3€, sisältää 1€:n edestä vapaasti valittavia juomia. Siivous: Tilan siivous kuuluu hintaan.


Vuokrapyyhkeet: Kuuluu hintaan. Viinipullot ja myös skumppa edullisesti. Mustasauna yläkerrassa on todella hieno paikka viettää saunailtaa vaikka hengen kanssa. Nuoret bailaavat alakerrassa ja aikuiset juovat laadukkaita panimotuotteita yläkerrassa.


Löytyy myös saunatila johon mahtuu noin henkeä. Tuotteet ovat laadukkaita ja henkilökunta erittäin ystävällistä ja palvelualtista. Ikävä kyllä ilmanvaihto alakerrassa ei toimi kovinkaan hyvin ja tunnelma on kuin olisi sademetsässä . There's a nice bar on the ground floor with a good selection of beers on tap. A cool looking night club downstairs but it was closed during my visit. Villi Wäinö Great location in downtown on a small pedestrian street.


Cozy atmosphere but long queues on weekend. Dancefloor is also a bit. Aiheeseen villi wäinö sauna hinta liittyvät haut.


Alkoholin mainostaminen tai maininta hyväntekeväisyystapahtumassa ja sen markkinoinnissa ei ole sallittua, joten kuohuviinit sekä kaljakorit unohdettiin. Osallistujamäärä on maksimissaan henkilöä. Otimme aika-ajot ja finaalin johon kuului 10min aika-ajot kahdessa. Ravintolaperheen hanalista uudistuu viikoittain ja olutta saa ostaa vaikka vain yhden desin – eikä se vaikuta litrahintaan ! Kalevankadun pienpanimobuumin airut, livemusiikkibaari ja sauna , josta voi tulla . Onko lehden jakelussa ilmennyt häiriöitä?


Tältä sivulta löydät tarvittavat yhteystiedot, jos sinulla on lehden jakeluun liittyviä ongelmia. Välimuistissa Ensishokin jälkeisistä alle 3dollarin hinnoista noustiin kuitenkin nopeasti takaisin yli 4dollariin hintoihin , joten puheet kuolemasta ovat ennenaikaisia. Parhaat Ravintolat ja Pubit juomakulttuuria kehittämässä: tietoa, tapahtumia ja valikoimia OLUTVERKKO kokoaa tietoa Suomen Parhaista Ravintoloista ja Pubeista, tapahtumista ja valikoimista, niin vakituisista kuin erikoisteemoistakin. Eikö oma olutravintolasi tai oma kantapubisi . Tammialessa alennuksessa on taas valtava määrä pelejä. Helsingin bitcoin-meetup järjestää yhdessä Bittiraha.


Futisfanit voivat hekumoida FIFA -pelin parissa ( hinta 3euroa), kun taas räiskintäpelien ystävät voivat valita uusimman Call of Dutyn ja Battlefieldin välillä, jotka molemmat saa tällä hetkellä pilkkahintaan. Tai miksei valitsisi vaikka molempia?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto