Teleskooppivarsi ikkunanpesuun

Ikkunanpesijät suosivat ikkunanpesussa teleskooppivarsien käyttöä tikkaiden sijaan, koska se on helpompaa, nopeampaa ja vähemmän riskialtista. Mistä löytyisi pitkävartinen ikkunanpesin, mihin voisi tarvittaessa liittää pesimen tai kuivauslastan? Tarjolla on vain jotain metrisiä tynkiä, millä ei.


Säädetyn pituuden saa lukittua helposti varressa olevan kierrelukituksen avulla. Pituutensa ansiosta teleskooppivarsi on kätevä apuväline esimerkiksi ikkunanpesussa tai harjatessa hämähäkinseittejä nurkista. Varsi sopii kaikkiin SINI-järjestelmään kuuluviin tuotteisiin, kuten . Koko Pituus 1- 1cm. Pesuaine, ikkunaliina, lasta ja akkukäyttöinen ikkunapesuri – täältä löydät kaiken ikkunanpesuun.


Oletko muuten jo kokeillut ikkunapesuria? Jos et ole, kannattaa ehdottomasti kokeilla! Ikkunoiden pesu sujuu sillä nopeasti ja kätevästi ja lopputulos on häikäisevän puhdas. Ja tarpeen vaatiessa jatkovarsi auttaa korkealla . Automaattilukitus, kaksoissalpa lukitsee varren ja QuiKFit- työskentelypään turvallisesti yhteen.


Teleskooppivarsi sopii erityisesti käytettäväksi QuikFit kaarevan sahan kanssa. Supervesi ja teleskooppivarsi nostavat ikkunanpesun uusiin ulottuvuuksiin. Tarkemmin sanottuna uudet sfäärit ovat metrin korkeudessa. Vesi tulee pesuautosta, jossa se myös suodatetaan.


Juuso Karlström pesee elokuvateatteri Plazan ikkunoita . Koska tuotteiden laatu on huippuluokkaa, ikkunapuhdistusalalla on ammattilaisia , jotka eivät suostu käyttämään mitään muuta kuin Ettore -merkkisiä välineitä. Välineistä löydät ikkunanpesimet ja -kuivaimet, teleskooppivarret , raapat sekä muut tärkeät apuvälineet ikkunanpesuun. Patentoidut ja loppuun asti kehitetyt välineet . Ikkunankuivain, Pulex: Edullinen, mutta kestävä ikkunankuivain, jolla ikkunanpesu sujuu kevyesti. Microstrip-nukkakangas, Unger: Erittäin laadukas mikrokuituinen nukkakangas ikkunanpesuun. Activa Ikkunanpesu , litra.


Napsautusraappa Lightweight. Sopii teleskooppivarteen merkiltä Unger. Toimitusaika 1-arkipäivää, riippuen siitä onko tuote varastoituna. Vedenpitävä lämmin käsine ikkunanpesuun.


Suojakäsine kylmää ja märkää vastaan. Investoinnin väärtti vekotin ilman muuta - suosittelen! Ikkunanpesu on fyysisesti rankkaa puuhaa kaikkine kurotteluineen tai kiipeilyineen. Vaikka meneehän se samalla hyötyliikunnasta.


RATKAISU: Paras hetki ikkunanpesuun on alkukesästä katupölyn laskeuduttua, siitepölykauden jälkeen. Moka 3: Pesuvedessä on liikaa pesuainetta. RATKAISU: Älä lotraa pesuainetta: veteen ei tarvitse kaataa puolikasta Fairy-pulloa. Liian saippuainen pesuaine jää ikkunan pintaan ja . Tamperelaisen IonEco Oy:n yrittäjä Tomi Ahokas kertoo, että kyseessä on hiilikuitukomposiitista tehty teleskooppivarsi , jonka päässä on harja. Videolla näkyvä varsi on yrityksen pisin: se on.


Simo voitti ikkunanpesun maailmanmestarin palkinnon: Iltalehti 29. Kaupallinen yhteistyö Unilever: .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto